Якби була друга ситуація, я набив би тобі морду, - депутат Була

Якби була друга ситуація, я набив би тобі морду, - депутат Була
Депутат Луцької міської ради Сергія Була (на фото) заявив, що «набив би морду» Артему Запотоцькому, якби не його інвалідність.

Це він заявив 18 липня під час прес-конференції Запотоцького, який є керівником ініціативної групи з відкликання депутатів.

Нагадаємо, у Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Були (на фото - справа), Костянтина Петрочука (на фото - зліва) та Аркадія Соломатіна. Їх можуть позбавити мандатів уже за два місяці.

Із 14 липня в місті стоять 4 намети, в яких здійснюють збір підписів за відкликання. Від першого дня активісти, які збирають підписи, перебувають під тиском групи прихильників депутатів-"відкликанців", зокрема отримують погрози.

18 липня Запотоцький зібрав прес-конференцію, аби повідомити про проміжні результати. На неї прийшли депутати Ткачук і Була, які виголосили довгі та емоційні промови.

Різкішим у висловлюваннях був другий обранець. Зокрема, він заявив, що бажає Артему Запотоцькому здоров'я, щоб «обговорити питання відкликання депутатів в чоловічому варіанті». Також Була зазначив, що не повинен пояснювати своїй дитині, чому його називають зрадником.

«Я знаю, що ти принциповий чоловік. Мене вбивають ті емоції, які в мене виникають, коли мене чоловік називає зрадником», - додав Була.

«Думай, що ти робиш. Думай, про що ти говориш. Я тебе щиро поважаю, і бажаю тобі тільки здоров’я. Якби була друга ситуація, я б просто набив би тобі морду. На ці слова ти заслуговуєш», - промовив Була.

На це Запотоцький відповів: «Для цього ще треба мати здоров’я».

Ці слова Були вже прокоментували в ініціативі з відкликання депутатів. «Ініціативна група обурена такою заявою пана Були. Ми вважаємо, що це вже за межею не тільки закону, а й людської гідності. Подібні заяви демонструють лучанам справжнє обличчя пана Були, а для нас це додаткове свідчення того, що наша ініціатива із відкликання цих депутатів є правильною та своєчасною», - йдеться в заяві активістів.

Євген Ткачук у промові говорив про чесність та сказав, що на ЛПЗ «багато людей піднялися» на його підтримку. Крім того, депутат апелював до того, що спілкується з синами Миколи Романюка і вони підтримують із ним товариські стосунки.

Водночас він зауважив, що відкликання заслуговують усі депутати, які голосували за рішення міської ради, що згодом були скасовані судом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після Вашого відкликання ця Ваша обрізана рада сама і саморозпуститься!
Відповісти
Це єдине, що може сказати цей хамелеон з курячими мізками. На щось розумніше він не здатний.
Відповісти
Це тобі була морду тре набити і наб'ють ще за Же Егоїст
Відповісти
Ото бандіт заплатив ляшку шоб під його прикриттям пролізти в раду, а тепер він не зрадник. Мовчав би вже бандитська морда!
Відповісти
По ходу в Були земля горить під ногами, не добудує він той довгобуд, бабло заморожене дохід не приносить, а "покупатель тушек" тут вже не допоможе, та й не треба це йому, особливо в Швейцарії.
Відповісти
Вигнати з позором!!! Аферисти!!! Злодії!!!
Відповісти
Що ви робите з того були супер олігарха депутата,він голодранець нічого він просто бігає маріонеткою перед всіма стелиться лиже зали і напевно вже і підсосує і получае свої пару копійок.він просто бик колхозний і цим все сказано!
Відповісти
Якщо це правда, то завтра ж піду і підпишусь за відкликання цих хамів, злодюг і дерибанщиків.
Відповісти
"Відкликанці" показали своє справжнє нутро та скинули "маски порядності". Лучани, гоніть цих хамелеонів, адже ніхто крім нас цього не зробить!
Відповісти