У ПриватБанку діє програма купівлі агротехніки з компенсацією від держави*

У ПриватБанку діє програма купівлі агротехніки з компенсацією від держави*
ПриватБанк запустив для українського агробізнесу спеціальну програму з придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва з компенсацією 20% її вартості з держбюджету.

Як повідомили в банку, ПриватБанк став уповноваженим банком державної програми компенсації, через який повинна проводитися оплата техніки та обладнання. На сьогодні перші клієнти вже подали повний пакет документів на участь у програмі.

«Ми бачимо великий інтерес серед наших клієнтів до програми, – говорить керівник напрямку МСБ ПриватБанку Сергій Клюєв. – Усі, хто хочуть взяти участь у новій програмі, зможуть легко та швидко подати документи в будь-якому відділенні банку. Зручність полягає в тому, що ми присутні навіть у невеликих містах і селах, а отже, аграрій зможе взяти участь у програмі часткової компенсації без відриву від роботи, що зараз у розпалі».

Нагадаємо, у березні 2017 року стартувала програма часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, ініційована Міністерством аграрної політики України.

На початку липня державою на неї були виділені 550 млн грн. Компенсація становить 20% вартості. Згідно з Постановою КМУ № 130, участь у програмі можуть взяти всі агропідприємства, які придбали техніку та обладнання з 16 березня 2017 року.

За інформацією Мінагрополітики перші виплати заплановано на 4-й квартал 2017 року. З повною інформацією про програму та переліком документів можна ознайомитися на сайті банку, там же можна подати заявку на отримання компенсації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ПриватБанку діє програма купівлі агротехніки з компенсацією від держави*
18 липень, 2017, 17:30