Волиняни сплатили майже 100 мільйонів гривень для підтримки армії

Волиняни сплатили майже 100 мільйонів гривень для підтримки армії
У першому півріччі 2017 року на Волині сплатили 95,5 мільйона гривень військового збору. Таким чином, протягом січня-червня цього року на підтримку української армії з доходів волинян до держбюджету спрямували на 20 відсотків військового збору більше проти аналогічного періоду торік.

Про це інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

«Оскільки військовий збір утримується з легальних доходів важливо, щоб кожен працівник розумів, що саме офіційне працевлаштування гарантує не лише соціальний захист, а й щомісячне відрахування 1,5 відсотка від легального доходу для фінансування оборонної сфери. Таким чином, кожен працівник щомісяця робить свій індивідуальний внесок на підтримку національного війська», - зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів,оскільки територіальні органи ДФС приділяють максимум уваги детінізації ринку праці, то протягом усього фінансового року в області очікується стабільне надходження військового збору до державного бюджету.

«Саме завдяки соціально відповідальним працедавцям бюджети отримують ПДФО, єдиний внесок та військовий збір, що особливо важливо в період, коли національна армія потребує належного фінансування для обороноздатності та здійснення реформ», - підсумувала Світлана Савчук.

В ГУ ДФС у Волинській області нагадують, що сплата військового збору обов’язкова у тому випадку, якщо виникає податкове зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб. Цей момент повинні врахувати працедавці та інші податкові агенти, яких закон зобов’язує нарахувати і сплачувати ці податкові платежі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни сплатили майже 100 мільйонів гривень для підтримки армії
19 липень, 2017, 09:25