На фестивалі «Княжий» розкажуть про сексуальні традиції українців

На фестивалі «Княжий» розкажуть про сексуальні традиції українців
На фестивалі «Княжий», що відбудеться 19-20 серпня у парку села Заріччя (поблизу міста Володимир-Волинський) буде вогняне шоу, цікаві розмови журналістами, літераторами та етнологами та три фотозони для фіксування приємних вражень.

Про це інформуюють організатори.

До слова, на території фестивалю діятимуть декілька сцен: музична (гурти «Тартак» і «Карна» та десяток інших) і літературна (спеціальні гості - письменники Любко Дереш, Павло Коробчук та ін.).

Також буде можливість поплавати на каяках (вузьких довгих човниках) і побачити демонстраційне кінне шоу. Діти розважатимуться у спеціальному розважальному містечку, а для гостей міста відбудуться екскурсії.

Так, український письменник, журналіст, ведучий хард-ток-шоу «DROZDOV» та політичного ток-шоу «Прямим текстом» на українському телеканалі ZIK Оспат Дроздов буде гостем гутірок фестивалю «Княжий». Розмова з журналістом відбудеться у неділю, 20 серпня, у другий день заходу.

У суботу, 19 серпня, в перший день фестивалю, під час гутірок українська письменниця та фольклорист Ірина Ігнатенко розповість про тілесність та сексуальність у традиційній культурі українців.

Для того, аби враження гостей фестивалю були неймовірними, виступить театр вогню «Fire Dance».

Аби емоції та цікаві моменти з проведення заходу залишилися не тільки в пам’яті, а й на знімках, на території «Княжого» діятимуть три фотозони.

Нагадуємо, захід буде у безалкогольному форматі. Квитки, вартістю 20 гривень, можна буде придбати у дні проведення фестивалю – 19 та 20 серпня. Ініціатор проведення заходу – Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На фестивалі «Княжий» розкажуть про сексуальні традиції українців
19 липень, 2017, 09:40