Директор «Санрайзу» виправляє недоліки в роботі перевезення пасажирів

Директор «Санрайзу» виправляє недоліки в роботі перевезення пасажирів
Директор ТзОВ «Санрайз» ЛТД сьогодні, 19 липня, інформував членів виконавчого комітету про виконання договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом підприємством, яке він очолює.

Перевізник ТзОВ ВТП “Санрайз” ЛТД здійснює перевезення пасажирів автобусами на маршрутах №№ 1, 2, 8, 10, 12, 16, 17, 22, 22а, - інформує відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

За інформацією управління транспорту та зв'язку, 17 травня 2017 на засіданні виконавчого комітету було заслухано звіт перевізника ТзОВ ВТП “Санрайз” ЛТД за період з 1 січня 2016 по 30 квітня 2017. Роботу за звітний період було визнано незадовільною.

Тоді було прийнято рішення заслухати звіт перевізника за підсумками шести місяців 2017 року.

19 червня цього року працівниками управління транспорту та зв'язку проводилась перевірка присутності автобусів на лінії на маршруті №10. Середній відсоток виконання транспортної роботи по підприємству становило 80,32%. Працівниками управління транспорту та зв'язку за участю представників перевізника проводилась перевірка санітарного стану автобусів. Із 72 автобусів підприємства ТзОВ ВТП “Санрайз” ЛТД оглянуто 39 автобусів. Управлінням транспорту та зв’язку видано приписів про усунення порушень умов договору на перевезення пасажирів.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зазначив, що ситуація була напруженою, проте є позитивна динаміка, ТзОВ “Санрайз” усуває недоліки, які були раніше. Він висловив сподівання, що середній відсоток виконання транспортної роботи на підприємстві скоро становитиме 90%.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забрати в цих клоунів маршрути і передати іншим - більш сумлінним перевізникам.
Відповісти
Останні новини
Директор «Санрайзу» виправляє недоліки в роботі перевезення пасажирів
19 липень, 2017, 11:50