Молодіжка «Волині» розгромила одеситів – 5:2. ФОТО

Молодіжка «Волині» розгромила одеситів – 5:2. ФОТО
Молодіжний склад «Волині» закрив календарний рік поєдинком із «Чорноморцем», який виграв з рахунком 5:2.

Матч відбувся 1 грудня у місті Луцьку, - повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

Тренери лучан виставили на гру майже оптимальний склад, який доволі непогано виглядав в останній матчах дубля. Молодь зміцнили Герасимюком та Скобою в центрі поля.

Команди дуже жваво почали гру – без традиційних розвідок та приглядувань одна до одної. Не давала приводу тупцятися в центрі поля і прохолодна погода.

Волиняни на правах господарів провели перші стрімкі атаки флангами, а також, що доволі здивувало, пробували пресингу вати суперника на його половині поля.

Перший справді небезпечний момент виник після пострілу Олега Герасимюка зі штрафного – м’яч пройшов на півметра вище воріт. Кілька разів прикладався до м’яча із середніх дистанцій Скоба. Особливо гарний момент був у нього після пасу Задерецького на Хомченка і скидання останнього в центр штрафного.

Врешті тиск та флангові атаки лучан досягли мети – це правим флангом таки продерлися до штрафної Подригуля та Скоба, але м’яч перелетів воротарську на її дальній кут. Кулю підхопив Щедрий, трохи змістився праворуч і з-під захисника ударом в ближній кут відкрив рахунок у матчі – 1:0.

Другий тайм почався зливою атак господарів. Уже на стартових хвилинах мали забивати Герасимюк і Щедрий. Перший розстрілював ворота «Чорноморця» із одинадцятиметрової позначки, але влучив у кіпера, а Артем прорвався у штрафний і вже бачив м’яч у дальньому куті, але воротар відбив його удар ногою.

Тим не менше на 52-й хвилині «Волинь» подвоїла рахунок. Це Щедрий, який загалом видав хорошу гру, відгукнувся на вертикальний пас Герасимюка, зіграв головою на випередження і перекинув воротаря з кута воротарського майданчика – 2:0.

У господарів почало виходити абсолютно все і впродовж якихось двадцяти хвилин вони по-хокейному розправилися із одеситами. Хомченко ефектним фінтом прибрав захисника і пробив у ближній кут – 3:0, Подригуля підсік м’яча над воротарем у дальній кут – 4:0, а Скоба постелився у стрибку і замкнув простріл Задерецького на ближню штангу – 5:0.

Волиняни почали фейерити, навіть трохи піжонити, не реалізувавши кілька гарних нагод і були покарані двома голами престижу у виконанні «моряка» Смирнова, який спочатку реалізував головою подачу із стандарту, а потім вибіг на побачення із Шираєм і проштовхнув м’яча повз нього у ворота.

5:2 – впевнена перемога дублю «Волині», яка дозволила у доброму настрої піти команді на зимові канікули.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» розгромила одеситів – 5:2. ФОТО
01 грудень, 2012, 21:59