У Луцькому зоопарку збиратимуть кошти на лемура за допомогою сучасних технологій

У Луцькому зоопарку збиратимуть кошти на лемура за допомогою сучасних технологій
Відвідувачі Луцького зоопарку тепер мають можливість робити благодійні внески за допомогою QR-коду. Директор зоопарку Людмила Денисенко розповіла, що на виручені кошти збираються придбати ще одного лемура.

До системи безготівкових розрахунків через QR-код Луцький зоопарк приєднався за допомогою «ПриватБанку». Нову технологічну можливість презентували у середу, 19 липня.

Директор Північно-Західного РУ Юрій Войтенко розповів, що на вольєрах, де живуть тварини, будуть розміщені плакати із QR-кодами. Усі бажаючі зможуть зробити благодійні внески менше, ніж за хвилину.




«Сьогодні ми презентуємо благодійний проект спільно із Луцьким зоопарком. Це внесення благодійних коштів за допомогою платежів QR-код, що ми активно розвиваємо. Ми маємо ось такі плакатики, на яких є QR-код. Вони вже розвішені на багатьох вольєрах. Ми надіємось, що буде корисна допомога від цих нових технологій», - зазначив Войтенко.

Керівник Бізнесу «Платежів та переказів» Олександр Нерук додав, що «ПриватБанк» активно впроваджує нові технології. Так, користуватись QR-кодами зможуть вже в автошколі ТСОУ та АС, міському дитячому басейні, обласному державному архіві.

«Я хочу нагадати про нашу програму, котру ми впроваджуємо. Вона називається «Навчаючи - допомагаємо». Наші працівники будуть наших клієнтів навчатити користуватись додатком «Приват24», а також платіжками через QR-код», - зазначив він.





Людмила Денисенко розповіла, що на перші благодійні внески, що зоопарк назбирав разом із громадськими організаціями, купили поні. На кошти, які виручать за допомогою внесків через QR-коди, куплять лемура.

«Вперше, коли ми поставили благодійну скриньку, і зібрали благодійні кошти, то думали, що за них можемо купити. Спочатку думали про харчі, але на них ми заробляємо. Тоді ми подумали, що треба купити щось таке, що запам’ятається нашим відвідувачам. То ми купили у Рівненському зоопарку поні. Це була перша спільна купівля тваринки за благодійні кошти», - розповідає директор зоопарку.

Людмила Денисенко додала, що коли представники «ПриватБанку» звернулись до неї із пропозицію збирати благодійні кошти, вона відразу погодилась.

«Коли до нас звернулись працівники «Приватбанку» із такою чудовою ідеєю - залучити ще більше спонсорських коштів у зоопарк, то ми підтримали цю ідею. Тим паче, що рівненчани вже пройшли цей шлях, вони успішно розвиваються. Ми вирішили, що підтримаємо цю ініціативу. І усі отримані кошти, що будуть отримуватись через QR-код, будуть іти на придбання нової тваринки. Зараз вирішили збирати кошти на лемура Варі. Ці тваринки популярні дуже, серед дітей в першу чергу», - зазначила вона.




Юрій Войтенко пояснив, як користуватись QR-кодами.

«Заходиш в мобільний додаток «Приват24». Вибираєш сканування коду. Там підтягується банківський рахунок зоопарку, перераховуєте певну суму. Платіж іде на опрацювання. З’являється повідомлення, що благодійний внесок відправлено. Все. Таймінг займе менше однієї хвилини», - розповів він.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцькому зоопарку збиратимуть кошти на лемура за допомогою сучасних технологій
19 липень, 2017, 17:27