Міська влада лобіює інтереси алкогольної мафії, - «Свобода»

Міська влада лобіює інтереси алкогольної мафії, - «Свобода»
Депутати Володимир-Волинської міської ради відмовилися включити у порядок денний сесії питання про заборону торгівлі алкогольними напоями у нічний час.

Щоб підтримати відповідне рішення, на сесії міськради 29 листопада не вистачило лише одного голосу, повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Перед тим як затвердити порядок денний сесії депутат Володимир-Волинської міської ради від ВО «Свобода» Сергій Коба запропонував внести у порядок денний питання про заборону торгівлі алкоголем в нічний час. Але депутати відмовилися підтримати ініціативу свободівця.

«Це питання пройшло всі процедури попереднього розгляду, були проведені громадські слухання і все ніби було добре. Але за день до сесії, 28 листопада, як завжди проводилась так звана «закрита попередня сесія», на якій узгоджуються питання, котрі розглядатиме сесія. На неї не впустили простих громадян міста, які були ініціаторами заборони торгівлі алкогольними напоями у нічний час», - розповів Сергій Коба.

«Коли я наступного дня, 29 листопада, на початку сесії Володимир-Волинської міської ради запропонував повернутися до формування порядку денного та включити питання про заборону нічної торгівлі алкоголем на розгляд, депутати відмовилися підтримати нашу ініціативу. Хоча це питання дуже гостро стоїть у місті і на цьому наголошують і головний лікар, і правоохоронні органи», - запевняв депутат.

Він вважає, що рада не захотіла вносити це питання на розгляд, оскільки декілька підприємців лобіюють свої бізнесові інтереси. Серед них – депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник та член виконкому міської ради Андій Принда. А міська влада їх підтримує, пояснює свободівець.

«Справа у тому, що ці обранці громади мають магазини і їм не хотілося б втрачати прибутку», додає Коба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВНИМАНИЕ! Информация для вкладчиков "ЗАХИДИНКОМБАНКА"- банку хана. Вырывайте свои депозиты через суд пока еще возможно, иначе деньги не увидите. И никаких компромиссов с этим банком.
Відповісти
Останні новини
Міська влада лобіює інтереси алкогольної мафії, - «Свобода»
02 грудень, 2012, 08:06