Ковель: депутатка розгорнула «війну» проти родини підприємців

Ковель: депутатка розгорнула «війну» проти родини підприємців
У Ковелі з 2014 року триває конфлікт між родиною підприємців та депутатом Іриною Роїк.

Того року в місті готувалися до місцевих виборів і, за словами ковельчанки Інни Конащук, Роїк використала павільйон, де розташовувався ремонт взуття, на вулиці Незалежності, для передвиборного піару.

Так, продовжує жінка, тоді Роїк заявила, ніби павільйон встановили на дитячому майданчику, і перешкоджала реконструкції об'єкту.

"Протягом усіх 20 років павільйон нікому не заважав - більше того, сама ж Роїк постійно користувалась його послугами та отримувала знижки, мотивовані "сусідством", адже вона проживає в сусідньому будинку", - зауважує Конащук.

Додаткових труднощів додало те, що чоловік Інни Конащук є радником міського голови. Опозиційні до нього депутати приєдналися до Роїк та почали вимагати знесення павільйону.

"У статусі депутата, користуючись становищем посадової особи місцевого самоврядування, вона створює тимчасову контрольну комісію з правомірності встановлення павільйону. Схоже на те, що "тимчасовою" цю комісію можна назвати умовно - насправді її робота свідомо затягується у часі понад розумні терміни", - каже жінка та додає, що за понад рік роботи комісія жодного рішення ще не ухвалила, а засідання проводить в закритому режимі.

Крім того, зауважила Інна Конащук, депутатка закидає її безпідставними звинуваченнями штибу несплата податків чи самовільне зрізання дерев. Родина підприємців на руках усі підтверджуючі документи, але депутат та її союзники її не чують та ігнорують офіційні запити.

Так, лише втручання уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської дало можливість отримати підприємиці відповідь від депутатки щодо джерел інформації закидів. "У її листі - відповіді чітко видно, що Роїк зумисне звела наклеп на мене, бо аргументованою відповіді вона не дала", - зауважила жінка.

Не вдалося розпочати підключенню тимчасового павільйону до централізованих мереж водопостачання та водовідведення і 27 червня. За словами Інни Конащук, Роїк зірвала і заблокувала його проведення.

Вона вивела людей і заявила, що існує якась заборона на роботи, люди їх повірили, а сама в той час подалась до міської ради до головного архітектора Мурай Л.Л., заступника міського голови Товстиги А.В., начальника комунального відділу Стернійчука А.В з вимогою накласти заборону на проведення робіт, незважаючи на те що підстав для заборон не існує!" - емоційно зауважує жінка.

"Її не хвилює стихійний базар в центрі міста, стихійне сміттєзвалище у них в дворах, іі не хвилюють інші підприємці, які працюють поруч. Мало того, вона заявляє на сесііі, що сусідні кіоски працюють за призначенням - ключник виготовляє і ремонтує ключі, хоч насправді там торгівля овочами. Знову вчергове вводить в оману всіх - і депутатів, і міського голову і таким вірять. На слово?" - завершує Інна Конащук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По- перше, Конащук загарбала півдитячого майданчика у нашому дворі, показуючи "якісь" дозвільні документи, завірені її чоловіком, Конащуком Юрієм, колишнім начальником кадастрового відділу міста Ковель і теперішнім радником мера міста з земельних питань. Хіба це не викликає питань? У нас - викликає. По-друге, мешканці будинків, у дворі яких знаходиться цей славнозвісний павільйон, більше не дозволять проводити жодних робіт, пов'язаних з цією забудовою. Цей ларьок працювати у нашому дворі НЕ БУДЕ!!!
Відповісти
Останні новини
Ковель: депутатка розгорнула «війну» проти родини підприємців
17 липень, 2017, 09:06