Нардеп: Вибори мера Луцька можуть призначити на листопад-грудень

Нардеп: Вибори мера Луцька можуть призначити на листопад-грудень
Верховна Рада може призначити вибори міського голови Луцька на листопад-грудень 2017 року, - каже народний депутат Олег Березюк (Об'єднання "Самопоміч").

"На першому засіданні сесії Верховної Ради треба вимагати негайно і це мають лучани робити протестами, листами і вимогами. Чи в листопаді, чи в грудні можна призначати вибори... Місто має мати людину, яка відповідає за його функціонування", - мовив він у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Водночас політик зауважив, що події в Луцьку - це знущання над його мешканцями.

"Олігархічна, деспотична машина, вирішила використати місто, лучан, бюджет для власного збагачення та ігнорує всіма нормами і законами України. Більше того – брутально їх порушує і не звертає увагу на рішення суддівської системи, яка є далеко не досконалою, але не може перейти закон, який очевидно порушений", - зауважив він, коментуючи події, коли "укропівська" більшість в Луцькій міські раді проігнорувала рішення суду про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря ради.

Нагадаємо, в березні після "перевороту", в результаті якого з посади усунули Вусенко, укропівець Ігор Поліщук став в.о. міського голови Луцька. Після двох місяців судової тяганини Вусенко поновили на посаді.

7 червня вона прийшла до ради та передала відповідні документи Ігорю Поліщуку. На це він заявив, що рішення про його усунення з посади має ухвалити міська рада. Однак суддя у постанові чітко вказала, що цього не потрібно.

"Я вважаю, що це знущання над людьми і є еквівалентом іншого знущання над людьми в іншому місті – сміттємор у Львові. Там також знущання над людьми заради вбивства політичних опонентів, політичного вбивства, заради знищення українського успіху і заради знищення українського місцевого самоврядування. Будете такі як львівський мер, так з вами буде, якщо вони переможуть. Те саме робиться такий самий мор у Луцьку, коли ігнорується все", - висловився Олег Березюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки вже можна? То на вересень їх призначається, то на 2018 рік, тепер вже на листопад-грудень.Нащим депутатам мабуть нема більше чим зайнятись.
Відповісти
Останні новини
Нардеп: Вибори мера Луцька можуть призначити на листопад-грудень
20 липень, 2017, 18:42