Росія перевірятиме в українців знання російської мови

Росія перевірятиме в українців знання російської мови
Українські заробітчани в Росії повинні підтверджувати знання російської мови - відповідний закон набирає чинності з 1 грудня.

Підтвердити знання мови можна документом державного зразка про освіту, який було видано на території держави, що входив до складу СРСР, до 1 вересня 1991 року.

Громадяни України та інших країн повинні будуть підтверджувати документально знання російської мови при влаштуванні на роботу в Росії, пише ZN.UA.

При отриманні дозволу на роботу іноземець повинен підтвердити знання мови сертифікатом про проходження державного тестування з російської мови як іноземної мови і засвідчує, що цей іноземний громадянин володіє російською мовою на рівні не нижче базового рівня володіння російською мовою.

Також підтвердити знання мови можна документом державного зразка про освіту, який було видано на території держави, що входив до складу СРСР, до 1 вересня 1991 року.

Крім того, підтвердити знання мови можна документом іноземної держави про освіту, визнаним на території Росії, якщо там є запис, що його власник пройшов курс російської мови.

При цьому підтвердження володіння російською мовою для отримання дозволу на роботу не потрібне для іноземних громадян, які є громадянами держав, в яких російська мова є державною (Білорусь).

У Росії створено більше 250 курсів російської мови для трудових мігрантів, які в першу чергу прибувають з країн СНД.

За даними федеральної міграційної служби, до Росії приїжджає не менше 1 мільйона трудових мігрантів з України

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нашим "ЗАРОБІТЧАНАМ"-Колєсніченко,Ківалов,Азаров та всій ПР,
варто навчитись на цьому прикладі росіян,ЯК ЗАХИЩАТИ РІДНУ МОВУ та ЗАСЛУЖИТИ ПОВАГУ ДО СЕБЕ!!! Як бачите,ні в кого не виникає і думки,щоб звинуватити їх в РОСІЙСЬКОМУ БУРЖУАЗНОМУ НАЦІОНАЛІЗМІ?!
Відповісти
Ще треба перевірити місцевих асвабадітєлєй, які тут мешкають по 60-70 років, а слова по-українськи вимовити не можуть. Хазари плоскоморді!
Відповісти
А сколько местных, исконно волынских, до сих пор не умеют ни писать, ни говорить на родном языке? Комментарии на сайтах, тому подтверждение.
Відповісти
картинка класна!
Відповісти
Ще б наших чиновників перевірили на знання української.
Відповісти
Останні новини
Росія перевірятиме в українців знання російської мови
02 грудень, 2012, 10:07