Відкликання «тушок» буде доведено до кінця, – Нестерук

Відкликання «тушок» буде доведено до кінця, – Нестерук
Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук впевнений, що справу з відкликанням «тушок» доведуть до логічного завершення.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«На нашу депутатську каденцію, перед тим, як ми стали депутатами, був прийнятий новий закон про вибори, який поряд з іншим, був покликаний покінчити з таким ганебним явищем, як існування «тушок».

Саме шляхом відкликання депутата за народною ініціативою, а останнє слово за керівними органами партій, які і делегували своїх членів в місцеві ради. Вірю в справедливість! Тому і повторюю свої слова: справу з відкликанням «тушок» з Луцької міськради, впевнений, буде доведено до логічного завершення!!!» - пише депутат.

Також він зазначив, що переглянув ще раз на сайті міськради відеозапис 28-ї позачергової сесії і намагався переосмислити, для чого вона скликалась:

«Незабаром в середу планова сесія, що надто термінове потрібно було розглянути для життєдіяльності нашого міста??? Склалось таке враження, що для так званої «більшості» потрібна була перша частина сесії, без порядку денного, але з конкретною метою: облити брудом всіх і все, що не є поряд з «УКРОПом». На жаль те, що робиться у відповідності до закону, зі слів виступаючих, виходить незаконне, мабуть, тому, що направлене проти конкретних прихильників того ж «УКРОПУ», - пише депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Женіть усіх по списку в шию
Відповісти
Останні новини
Відкликання «тушок» буде доведено до кінця, – Нестерук
20 липень, 2017, 09:30