У Володимирі за мільйон гривень оновлять шкільний басейн

У Володимирі за мільйон гривень оновлять шкільний басейн
Один мільйон гривень виділив уряд на ремонт басейну ЗОШ I-III ст. №5 імені Анатолія Кореневського у Володимирі.

Про це розповів народний депутат Ігор Гузь, відповідаючи на запитання телеглядачки в прямому ефірі телепрограми «Ми вас обирали» телеканалу «Нова Волинь», 18 липня, - інформує прес-служба народного депутата України.

«Декілька місяців тому, разом з міським головою Петром Саганюком відвідували школу №5 і дивилися приміщення цього басейну. Я обіцяв на зустрічі з трудовим колективом освітнього закладу. І люди, неодноразово до мене зверталися з цього питання. Уряд на моє прохання виділив один мільйон гривень. Це дуже добрий крок. Сподіваюся, що в цьому році відкриємо оновлений басейн. Він власне там є, але потребує капітального ремонту», – підкреслив він.

До слова, 14 липня за пропозицією Ігоря Гузя Кабмін прийняв рішення про спрямування чергових 8 мільйонів гривень на потреби округу.

«Мене можуть критикувати. Хтось каже, це ручний режим. Всіх критиків відправляю в ті села до людей. Нехай прийдуть до тієї школи, яка отримає 150 – 200 тисяч гривень на вирішення нагальних проблем. І скажуть, що це погано. Депутати можуть змінюватися, але ці кошти залишають в громаді, і розвивають інфраструктуру. Наприклад, 500 тисяч піде на ремонт даху Любомльської райлікарні. Це важливо. Або – облаштуємо центральну площу в Любомлі – спрямується 300 тисяч гривень. Інший момент – 600 тисяч гривень – на капремонт операційного блоку цокольного поверху хірургічного відділення у Нововолинську», – підкреслив він.

Переліку об’єктів, передували робочі поїздки депутата в села та міста Прибужжя. І, лише після узгодження з органами місцевого самоврядування, формувалися напрямки державного фінансування: «З цим переліком звертаюся в різні центральні інстанції. Куди тільки можна. Потім подаю відповідне клопотання до уряду про важливість державного фінансування саме на ці кричущі об’єкти. Виходить такий собі трикутник. Нардеп рекомендує. Кабмін приймає рішення. Субвенцію отримують місцеве самоврядування. Я, особисто, «дотикання» до грошей не маю. Вони оголошують тендери, здійснюють закупівлі, дивляться за освоєнням коштів».

Ігор Гузь також зазначив, що, не дивлячись на критику окремих людей, державні кошти підуть також на придбання велосипедів для поштарів та медичних сумок для працівників сільських ФАПів.

«Я об’їжджаю багато маленьких сіл в окрузі. ФАПи – у жахливому стані: стіни руйнуються, і не мають належного медичного забезпечення. Немає навіть як фельдшерам добиратися до пацієнта. Велосипеди або зношені або їх нема взагалі. Хіба цього не потрібно їм? Тому, я продовжую цю роботу. І буду переконувати й надалі уряд виділяти кошти на потреби», – резюмував нардеп.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі за мільйон гривень оновлять шкільний басейн
20 липень, 2017, 10:01