На Волині активно розміновують території, де знаходять боєприпаси

На Волині активно розміновують території, де знаходять  боєприпаси
На території Камінь-Каширського району, 19 липня провели розмінування, де місцеві жителі виявили застарілі боєприпаси часів минулих воєн.

Група піротехніків прибула за викликом до урочища Гелькове поблизу села Тоболи Камінь-Каширського району, де селяни знайшли підозрілі предмети, - інформує ДСНС у Волинській області.

Піротехніки обстежили територію і вилучили два боєприпаси – артилерійський снаряд калібру 152 міліметри та гранату Ф-1. Небезпечні знахідки фахівці ДСНС знешкодили на спеціальному майданчику.

Опісля група піротехніків вирушила до села Нові Червища Камінь-Каширського району. Там у лісосмузі вони виявили та транспортували до підривного майданчика артилерійський снаряд калібру 152 міліметри, де й успішно його знешкодили. Опісля прибули до урочища Грива поблизу села Нові Червища, де вилучили артснаряд калібру 76 міліметрів. Роботи із його ліквідації відбулися у спеціально встановленому місці.

Насамкінець піротехніки знешкодили ще два боєприпаси – мінометну міну калібру 82 міліметри та гранату Ф-1, виявлені на земельній ділянці мешканця села Карпилівка Камінь-Каширського району.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині активно розміновують території, де знаходять боєприпаси
20 липень, 2017, 12:47