У дитсадку на Волині дітям дають молоко від хворої корови, – ЗМІ

У дитсадку на Волині дітям дають молоко від хворої корови, – ЗМІ
Батьки дітей, які відвідують нещодавно відкритий в селі Уховецьк Ковельського району довгоочікуваний дошкільний навчальний заклад «Сонячний промінчик», переконані, що там їхніх малюків годують неякісним молоком.

Вони стверджують, що цей молочний продукт дитсадок отримує від жительки Уховецька пані Т., у крові корови якої, була виявлена хвороба лептоспіроз, - пише ПроКовель.

До слова, ця інфекційна недуга характеризується лихоманкою, симптомами загальної інтоксикації, ураженням нирок, печінки, нервової, серцево-судинної систем. Вона може передаватися людині через молоко, якщо корова хвора.

Про свої підозри стривожені батьки маленьких вихованців садочка повідомили депутата районної ради Володимира Андросюка (голова депутатської фракції ВО «Батьківщина»), який і озвучив їхнє звернення на черговій сесії ради.

Керівництво району пообіцяло розібратися в ситуації. Для цього голова ради Андрій Броїло звернеться у відповідні інстанції для ґрунтовного лабораторного дослідження молока, яке споживають діти в Уховецькому садочку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У дитсадку на Волині дітям дають молоко від хворої корови, – ЗМІ
20 липень, 2017, 16:16