На кордоні з Польщею буде новий перехід

На кордоні з Польщею буде новий перехід
Прикордонний пункт пропуску між Польщею та Україною "Гребенне-Рава-Руська" планують розширити для проведення там пішого і велосипедного контролю.

Про це йшлося на переговорах представників влади Люблінського воєводства, прикордонної служби, палати податкової адміністрації і дипломатичних відомств Польщі та Україні, - пише УНН.

Розширення переходу "Гребенне-Рава-Руська" планують реалізувати у 2018-2019 роках. Інвестиція коштуватиме 12 млн злотих, з яких 10,8 млн – це фінансування з програми Польща-Білорусь-Україна, а 1,2 млн - внесок з воєводського бюджету.

"У Гребенному буде окрема будівля... і чотири смуги для пішого і велосипедного контролю, що значно зменшить час очікування перетину ними кордону", - сказав директор Люблінської служби управління прикордонного контролю Здзіслав Швед.

За його словами, зацікавлення у перетині кордону пішки або на велосипеді зростає, про що свідчить ситуація у переході Угринів-Долгобичів, де постійно збільшується велосипедно-пішохідний рух, який запущено там як пілотний проект.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
переход Угринів-Долгобичів, де постійно збільшується велосипедно-пішохідний рух, який запущено там як пілотний проект.
В грудні місяці буде закритий.
Багато ходовочка якась...
Відповісти