На Волині спалили автівку члена «Самопомочі»

На Волині спалили автівку члена «Самопомочі»
Керівнику Ратнівського осередку партії «Самопоміч» спалили авто.

Інцидент трапився у селі Самари 19 липня близько 23:20, - пише ВАР.

Власник авто – Іван Панасюк, кандидат від «Самопомочі» на виборах голови Самарівської об’єднаної територіальної громади, яку нещодавно стоврили у Ратнівському районі.

Попередньо, під час виборчої кампанії йому вже підпалювапли автомобіль – мікроавтобус. Цього разу — невідомі підпалили ВАЗ-2109, який навряд підлягає ремонту.

«Це все трапилось на очах у членів його сім’ї. Його дитина пізно ввечері бачила, як прийшов одягнутий у чорне чоловік. В машині вибили вікно і в салон автомобіля вилили 5-літрову каністру бензину. Після чого — все спалахнуло. В автомобілі повністю вигорів салон. Це можна пов’язувати з його професійною діяльністю, яка в принципі перекликається з політичною», – повідомила член партії «Самопоміч» Юлія Вусенко.

Вона повідомила, що Іван Панасюк надає безкоштовні юридичні консультації і він має декілька гучних резонансних справ у судах. Зокрема, це і майнові справи, які могли стати приводом для помсти.

«У нього під час виборчої кампанії почались дзвінки з погрозами і зараз продовжилися. Ось — уже палять другу машину. Це зухвало і ницо, адже підпал — це вже не погрози, а пряме залякування. А це все відбулось на очах в дитини. В домі — паніка, сім’я переживає чого можна ще очікувати і що буде далі», – зауважила Юлія Вусенко.

Таким чином, через погрози, залякування та підпал представники політсили мають намір звертатися до прокуратури, аби захистити свого однопартійця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укроп рішає вопроси...
Відповісти