На Волині виявили фуру зі спиртом без документів

На Волині виявили фуру зі спиртом без документів
На Волині оперативники викрили двох рівненчан, які незаконно транспортували підакцизні товари.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Учора, 19 липня, співробітники управління захисту економіки у Волинській області під час оперативно-профілактичного відпрацювання території області на автотрасі сполученням «Львів-Луцьк», у селі Сільце Горохівського району виявили факт перевезення автомобілем «Ман» близько 10 тонн рідини із характерним запахом спирту, без будь-яких супровідних документів на підакцизний товар. Загалом транспортували 49 пластикових бочок ємністю 220 літрів кожна.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Горохівського відділу поліції. Під час огляду поліцейські вилучили грошові кошти в сумі 36 тис. грн. та автомобіль. Вантаж, який перевозився направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертного дослідження.

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.
На даний час співробітники поліції проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин вчиненого правопорушення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їздють - де хочуть, возють - що хочуть!
Відповісти