Через вибух на полігоні поранено 8 українських військових

Через вибух на полігоні поранено 8 українських військових
На Дніпропетровщині під час навчань на полігоні травмувалися восьмеро армійців. Там саме проводили змагання на кращий танковий взвод.

Про це повідомляє 5 канал.

Нині постраждалих ушпиталили. Про стан військових детально розповів начальник Дніпровського військового госпіталю Віктор Кузьменко.

«Доставлено трьох бійців в лікарню Мечникова. Стан їх важкий, але стабільний. І до нас (Дніпровського госпіталю – ред..) доставлено чотири чоловіки, які мають опіки верхніх кінцівок, а також у одного частково опіки гомілки. І всі четверо мають акустичні баротравми. Ще один оперується в селищі Черкаське у госпіталі. Там є пошкодження судини нижньої кінцівки, тому там надається допомога судинним хірургом», - повідомив Кузьменко.

У справі вже призначили службове розслідування, яке має встановити - що саме стало причиною інциденту. Попередньо кажуть про те, що здетонував снаряд.

«Наразі розпочате службове розслідування, яке з'ясує причини і обставини. Попередньо встановлено, що стався вибух інженерного припасу. Це боєприпаси, які використовуються для пророблення проходів мінно-вибухових загородженнях. Що сталося – наразі з'ясовує комісія», - коментує начальник прес-служби оперативного командування "Схід" Євген Романов.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.