«Волинь» програла «Чорноморцю». ФОТО. ВІДЕО

«Волинь» програла «Чорноморцю». ФОТО. ВІДЕО
Заключний у сезоні домашній матч для «Волині» закінчився програшем одеському «Чорноморцю» 0:2 на користь гостів з Півдня.

Матч відбувся 2 грудня на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Не зважаючи на те, що глядачів на трибунах було не багато, підтримку луцька команда відчувала завдяки постійному скандуванню фанатського сектору. Під кінець другого тайму гру навіть на декілька хвилин зупинили, тому що фанати запустили десятки фаєрів.

Перший гол на 34 хвилині матчу забив Еліс Бакай, який після вдалої передачі півзахисника з «Чорноморця» Івана Бобка, пробив у ближній кут воріт Сергія Сімініна.

Гру ускладнював дощ та сніг, який почав йти у другому таймі. Негода не завадила гостям вдруге реалізувати вдалий момент. Другий гол для своєї команди приніс Андерсон Сантана на 79 хвилині матчу, реалізувавши одинадцятиметровий.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які мрії про Єврокубки? Досить вже з цієї ідеєю носитися! Спочатку складом стабільним обзаведіться і гру, хоч вдома, стабільну і хорошу, результативну показуйте, а то розмріялися! :) Стадіон і поле в порядок приведіть! Кому така команда з такою відвідуваністю потрібна? В інших країнах навіть коли аутсайдери грають то повні стадіони! І не факт, що вигравши вибори Палиця буде фінансувати команду як обіцяв!: (
Відповісти
Останні новини
«Волинь» програла «Чорноморцю». ФОТО. ВІДЕО
02 грудень, 2012, 17:32