На Донбасі мати на місяць залишила 8-місячну дитину на літню жінку

На Донбасі мати на місяць залишила 8-місячну дитину на літню жінку
На Донбасі поліцейські знайшли жінку та повернули в родину техніку, яку вона продавала селянам за пляшку горілки.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Донецькій області.

Ще тиждень тому до правоохоронців звернулася бабуся, яка вже тривалий час самотужки виховує п’ятьох онуків: хлопчика та дівчинку від її сина та ще трьох дівчаток - від доньки. Жінка зі сльозами на очах просила допомоги приборкати рідну доньку, яка становить загрозу для малечі.

Як ідеться у повідомленні поліції, майже місяць 38-річна багатодітна матір блукала по селу та влаштовувала особисте життя. В той час, коли бабуся з дітьми на руках зводила кінці з кінцями. Продукти харчування, одяг, всі необхідні речі для 8-місячної Аделіни та господарство - все тягнула самотужки літня жінка.

"Для мене головне діти і в будь-якому випадку я буду поряд. Нам допомагають волонтери, сільська рада, поліцейські та всі небайдужі громадяни. Все ж, я відчуваю, що малеча любить свою маму, але від неї тільки сварки, алкоголь та регулярні крадіжки з дому", - розповідає бабуся.

Нарешті сьогодні правоохоронцям вдалося поспілкуватися з винуватицею дитячих страждань. Жінка ховає очі та обіцяє, що все зміниться, але кодуватися від алкогольної залежності геть відмовляється.

Співробітники поліції в черговий раз склали на неї адміністративний протокол та зараз спільно із соціальною службою готують документи на позбавлення її батьківських прав та призначення бабусі опікуном.

Крім того, правоохоронці повернули в родину техніку, яку горе-матір викрала та продала за горілку. Любляча бабуся подякувала поліцейським та пообіцяла, що ніколи і нікому не дозволить ображати її дітей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: недогляд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Донбасі мати на місяць залишила 8-місячну дитину на літню жінку
21 липень, 2017, 10:03