Лучани зібрали необхідну кількість підписів за депутатів-«відкликанців»

Лучани зібрали необхідну кількість підписів за депутатів-«відкликанців»
У Луцьку станом на 21 липня 2017 року ініціативна група, яка працює над відкликанням п'ятірки міських обранців - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна зібрала необхідну кількість голосів.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Громадської ініціативи "Депутати, на вихід" у Facebook.

"Не зважаючи на тиск, постійні провокації та напади, ми ВЖЕ ЗІБРАЛИ НЕОБХІДНУ КІЛЬКІСТЬ ПІДПИСІВ для відкликання всіх п’ятьох депутатів-«тушок».

На сьогодні статистика по збору підписів за 7 днів виглядає наступним чином:
- Лідером за кількістю підписів по відкликанню залишається Євген Ткачук. За його відкликання вже підписалися 1601 лучанин.
- На другому місці – Сергій Була 1595 підписів.
- На третьому місці Олександр Козлюк, проти нього вже поставили поставили 1592 лучанина.
- На четвертому місці – Костянтин Петрочук – 1586 підписів.
- На п’ятому місці – Аркадій Соломатін – 1575 підписів.
Нагадаємо, для відкликання одного депутата потрібно зібрати мінімум 1562 підписи.
Але на цьому зупинятися не будемо.

Для того щоб підстави для відкликання «тушок» були більш ніж переконливими, ми вирішили продовжити збір підписів, щоб їх вистачало з запасом. Проте вчорашні напади на наші намети, в ході яких постраждав лучанин, зобов’язують нас подумати про безпеку людей. Ми розуміємо, що брак совісті в наших опонентів та постійне підвищення градусу напруги біля наметів може неминуче призвести до більш важких наслідків, аніж потрапляння зеленки на одяг. Тому ініціативна група вирішила продовжити збір підписів лише у форматі «від дверей до дверей». Так нашим опонентам буде значно складніше виявляти та атакувати наших активістів.

Щодо наметів, ми прийняли рішення передати «одяг з наметів» (стіни та стелю) нашим хлопцям в АТО. Справа в тому, що цей «одяг» зроблено з високоякісного пластику, який не пропускає вологу і бійці АТО використовують такий матеріал для гідроізоляції своїх укріплень", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, у Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна. Їх можуть позбавити мандатів уже за два місяці.

Із 14 липня в місті стоять 4 намети, в яких здійснюють збір підписів за відкликання. Від першого дня активісти, які збирають підписи, перебувають під тиском групи прихильників депутатів-"відкликанців", зокрема отримують погрози.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГНАТИ ЗАПРОДАНЦІВ СЛІД НЕГАЙНО
Відповісти
Останні новини
Лучани зібрали необхідну кількість підписів за депутатів-«відкликанців»
21 липень, 2017, 11:23