У Луцьку річницю «Ранкової руханки» відзначили тортом

У Луцьку річницю «Ранкової руханки» відзначили тортом
У Луцьку відзначили річницю «Ранкової гімнастики для всіх». Вже протягом року лучани у чотирьох мікрорайонах міста щонеділі збираються разом, аби зробити ранкову руханку. Допомагають їм у цьому кваліфіковані тренери.

Відзначення річниці відбулось у неділю, 23 липня, разом із благодійним забігом BanderRun.

Директор комунального закладу Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Наталя Назарук розповіла, що заняття відбувались щотижня впродовж року. Взимку тренувались у спортзалі.

«Рівно рік тому, у 2016-му році, за ініціативи заступника міського голови Юрія Моклиці, було ініційовано та реалізовано в життя загальноміську акцію «Ранкова гімнастика для всіх». 23 липня цього року ми святкуємо нашу річницю. І дуже тішимось тим, що впродовж року у нас не було перерв. Ми займались як на вулиці, так і в приміщеннях. Загалом, в акції взяли участь більше 2500 лучан», - зазначає Наталя Назарук.

Жінка додає, що подивитись на ранкову руханку приїжджали її колеги з Рівного, Харкова, Житомира та Львова. Наразі новий досвід вони впроваджують у своїх містах

Також Наталя розповіла, що найстаршій учасниці ранкової руханки - 74 роки.

«Краще нехай про них потурбуються наші кваліфіковані тренери, ніж завтра будуть турбуватись медики. Вікова категорія була досить різна. До нас приходили сім’ями, з дітками. Наймолодший учасник - дитина 6 місяців. Тато тримав її на ручках, та робив вправи. А найстарша учасниця - пані Раїса. Їй 74 роки. І саме люди поважного віку були проти того, коли ми хотіли зробити перерву на зимовий період часу. Вони казали, що хочуть бути молодими, активними та спортивними», - каже Наталя Назарук.

«Ми об’єднали благодійний забіг BanderRun разом із нашою гімнастикою. І поки учасники забігу бігтимуть, ми будемо робити вправи. Опісля цього запросили всіх на великий торт. Найактивнішим учасникам роздамо спортивні подарунки», - додала вона.













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку річницю «Ранкової руханки» відзначили тортом
23 липень, 2017, 17:23