Бандерштат відвідає журналіст та публіцист Вахтанг Кіпіані

Бандерштат відвідає журналіст та публіцист Вахтанг Кіпіані
Цьогорічний Бандерштат відвідає відомий журналіст, історик, публіцист Вахтанг Кіпіані.

Журналіст представить книжки «ОУН і УПА. «Зродились ми великої години…» та «Українська Канадіана», - повідомляють організатори фестивалю у Facebook.

Книга «ОУН і УПА. «Зродились ми великої години…» становить собою корпус текстів, авторами яких є впливові науковці, журналісти, громадські діячі та дисиденти. Мовою фактів, свідчень, спогадів, побутових подробиць і навіть філософських міркувань вони відповідають на гострі питання, намагаючись відшукати правду про відчайдушних борців за українську державність — про бандерівців, у лапках і без.

Вахтанг Кіпіані – головний редактор Інтернет-видання «Історична правда», однойменного тележурналу на каналі ZIK, викладач магістерської програми з журналістики Українського католицького університету у Львові та кафедри PR у Національному університеті «Києво-Могилянська академія», засновник Музею-архіву преси.

Інші учасники гутіркової сцени: Макс Кідрук, Роман Скрипін, Іван Малкович, Микола Давидюк, Андрій Демчук, Андрій Бродецький, Анатолій Тапольський, Барабошко Олександр (aka Krus).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бандерштат відвідає журналіст та публіцист Вахтанг Кіпіані
24 липень, 2017, 07:35