Визначили учасників фестивалю «Lutsk Food Fest»

Визначили учасників фестивалю «Lutsk Food Fest»
Київ, Ужгород, Одеса, Тернопіль: визначили учасників шостого «Lutsk Food Fest».

Залишилися лічені дні до шостого гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest». 29 та 30 липня лучан частуватимуть учасники з усієї України.

29 та 30 липня у замку Любарта вже традиційно відбудеться шостий «Lutsk Food Fest». Цього разу на території замку діятиме нова гастрономічна локація – італійський дворик. На стилізованому подвір’ї гостей частуватимуть автентичною кухнею Італії.

До участі у фестивалі зареєструвалася майже сотня рестораторів та виробників з різних куточків України. З-поміж них організатори обрали найцікавіших. Усього участь у «Lutsk Food Fest» візьме 44 представники гастроіндустрії. Із них 8 представлятимуть традиційну зону «Made in Ukraine».

Географія учасників широка: це гості з Києва, Броварів, Рівного, Одеси, Ужгорода, Тернополя, Львова, Мукачева, Херсона та луцькі ресторатори.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться 29 та 30 липня, а Генеральний партнер дійства «Fragolino Novellina» проводитиме дегустації ігристого вина. «Приходьте і не пропустіть нагоди спробувати елітний клас вин! Створене за традиціями італійських виноробів. Стільки вина ви ще не пробували!» - кажуть організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волинь приїде Насалик
24 липень, 2017, 09:43
Визначили учасників фестивалю «Lutsk Food Fest»
24 липень, 2017, 09:20