Як у Володимирі обирали красунь для модного показу. ФОТО

Як у Володимирі обирали красунь для модного показу. ФОТО
В неділю, 23-го липня, у Володимирі-Волинському відбувся кастинг дівчат для участі в показі одягу в етно-стилі.

Показ одягу заплановано провести 20-го серпня як складову фестивалю “КНЯЖИЙ”, - пише БУГ.

Кастинг провели засновниці “Creative Studio”, володарки титули “Княжна Володимира” Олена Омелюх та Анатасія Азанова. Учасниці кастингу заповнили анкети, демонстрували вміння модельної ходьби, а також фотографувалися.

Як розповіли організатори кастингу, після відбору для дівчат призначать тренування та примірки і розпочнуть готувати до показу.

“Оголошуючи кастинг, ми, насамперед, хотіли допомогти в самореалізації молодим дівчатам,. Зараз канікули, молодь особливо не завантажена, а участь у ПЕРШОМУ за багато років показі одягу у нашому місті, стане яскравою літньою пригодою та суттєвим життєвим досвідом. Ми не робимо 100% ставки на модельну зовнішність, хоча, ті дівчатка, що відвідали кастинг, є саме такими – високі, стрункі, з правильними та цікавими рисами обличчя. Зараз нам потрібні такі дівчата, яких ми по максимуму зможемо адаптувати до свого бачення всього дійства.

Одразу кажемо, що буде складно. Нам, як організаторам, бо вся відповідальність за сценарій заходу, ведучих, підготовку моделей, всі технічні нюанси, візаж та ще багато іншого. І складно буде й нашим моделям – бо навчання-репетиції будуть проходити в режимі експрес-підготовки, сам виступ – у “польових” умовах.” – розповіла Анастасія Азанова.

Як додали дівчата, планують провести ще один набір моделей. Про дату чергового кастингу повідомлять на сторінці ГО “Creative Studio”.



Нагадаємо, що 19-20 серпня у Володимирі-Волинському відбудеться фестиваль “КНЯЖИЙ” в рамках котрого запланований показ одягу в етно стилі. Фестиваль пройде в парку села Заріччя, поблизу міста Володимира-Волинського.

Додамо, організатори наразі докладають максимум зусиль, щоби зацікавити, приємно вразити та доставити естетичне задоволення відвідувачам фестивалю “КНЯЖИЙ”. У Володимирі-Волинському був досвід проведення дефіле показів від місцевих дизайнерів, які, наразі вже й не проживають в місті. Тоді ще Олена та Анастасія приймали участі в ролі моделей, Олена кілька раз була постановником.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
19 і 10 !!!
Відповісти
На 7 заліп, сама класна, жалко сракі не видно(
Відповісти
А де красуні???
Відповісти