На «Lutsk Food Fest» приїде відомий блогер

На «Lutsk Food Fest» приїде відомий блогер
Уже цих вихідних, 29 та 30 липня, відбудеться шостий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest». Вже традиційно у рамках заходу діятиме локація інтелектуального відпочинку – спікер-зона.

Спікер-зона – це можливість не тільки перепочити між смаколиками від учасниківфестивалю, але й поживитися інтелектуально. Відомі ресторатори, блогери та просто цікаві особистості, пов’язані зі світом кулінарії, розповідатимуть гостям цікавинки з
власного досвіду.

Фуд-фотографія, оформлення і подача їжі, естетика у фото та просування в Instagram – про все це та інше відвідувачам фестивалю розповість найвідоміший львівський блогер Леонід
Мартинчик
.

Його лекція «Смак життя» відбудеться на спікер-зоні у неділю, 30 липня, з 13.00 до 15.00. Тож усіх поціновувачів смачного життя та змістовних розмов кличуть у замок Любарта на шостий «Lutsk Food Fest».

Нагадаємо, фестиваль відбудеться 29 та 30 липня, а Генеральний партнер дійства «Fragolino Novellina» проводитиме дегустації ігристого вина. «Приходьте і не пропустіть нагоди спробувати елітний клас вин! Створене за традиціями італійських виноробів. Стільки вина ви ще не пробували!» - кажуть організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.