У Миколаєві «зек» зі стажем зґвалтував неповнолітню

У Миколаєві «зек» зі стажем зґвалтував неповнолітню
У Миколаєві поліція затримала 46-річного місцевого жителя, який на вулиці серед білого дня зґвалтував 15-річну дівчинку.

Чоловік виявився неодноразово судимим і в місцях позбавлення волі провів 19,5 років, – повідомляють Факти ICTV із посиланням на прес-службу поліції Миколаєва.

Близько 16:30 в Центральний відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що її неповнолітня донька стала жертвою зґвалтування.

«Потерпіла розповіла правоохоронцям, що, повертаючись додому, йшла через парк Перемоги, коли до неї підійшов незнайомий чоловік і, погрожуючи, затягнув її у кущі, де наказав роздягтися і вступив з нею в статеві зносини проти її волі. Після скоєного злочинець відібрав одяг і два мобільних телефони дівчини і наказав їй сидіти тихо і забрати речі з-під пішохідного мосту через десять хвилин», – говориться в повідомленні.

Пізніше дівчина почала кликати на допомогу, на що відгукнулися перехожі, які дали їй свій одяг і допомогли додзвонитися до батька.

Дівчинка надала правоохоронцям детальний опис зовнішності ґвалтівника.

«Вже через півгодини один з нарядів патрульної поліції побачив схожого за орієнтуванням чоловіка, який, перебуваючи на автостанції, намагався покинути обласний центр», – повідомили у відомстві.

46-річний чоловік неодноразово судимий і в місцях позбавлення волі провів 19,5 років. Двічі він засуджений за зґвалтування (на 7 та 4 роки). З місць позбавлення волі було звільнено три роки тому.

Зараз слідчими Центрального відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 152 КК України «Зґвалтування неповнолітньої», і ч. 2 ст. 186 Грабіж, поєднаний з насильством. Призначено проведення низки відповідних експертиз.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От скажіть,чому в нас ось "ЗА ТАКЕ" нема смертної кари?? Можна зробити вийняток з "правил" . Боляче дуже ((
Відповісти
Останні новини
У Миколаєві «зек» зі стажем зґвалтував неповнолітню
25 липень, 2017, 10:14