Жахлива аварія на Львівщині: легковик зім’яло до невпізнання

Жахлива аварія на Львівщині: легковик зім’яло до невпізнання
Три людини загинуло та ще четверо отримали травми різної важкості внаслідок аварії, яка трапилася поблизу села Чишки Пустомитівського району.

Смертельне зіткнення відбулося 24 липня о 19:15, – повідомляють у прес-службі поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, 56-річний мешканець міста Хмельницький, наближаючись до автомобільного затору, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2105, який стояв, очікуючи проїзду. У салоні легковика, окрім 21-річного водія, перебували ще п’ятеро пасажирів. Усі чоловіки мешканці Кам’янко-Бузького району.

Від удару «Жигулі» зіткнулись з вантажним автомобілем Volvo, який стояв попереду і за кермом якого перебував 47-річний мешканець міста Золочів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій ВАЗу та його 26-річний пасажир загинули на місці події, ще один пасажир «п’ятірки» – 28-річний чоловік, помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Окрім того, з травмами різної важкості були госпіталізовані троє пасажирів «Жигулів» віком 27, 51 та 50 років. Водій мікроавтобуса Mercedes також отримав тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги його було відпущено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жахлива аварія на Львівщині: легковик зім’яло до невпізнання
25 липень, 2017, 10:54