ВолиньPost шукає сміливців для участі в проекті «БезСміття»

ВолиньPost шукає сміливців для участі в проекті «БезСміття»
У багатьох розвинених країнах світу вже давно дбають про те, аби на сміттєзвалище не потрапляли гори побутових відходів. Багато людей зрозуміли, якщо продовжувати продукувати сміття в такому масштабі, то вже через деякий час планета перетвориться на смітник.

Чимало людей вже зрозуміли, що сміття - це, в першу чергу, не відходи, а гроші. Так з’явились перші сміттєпереробні заводи, котрі дали можливість небайдужій частині людства боротись за чистоту планети.

Пізніше з'явилась стратегія «Zero Waste» (Нуль відходів), прибічники якої запевняють: якщо докласти небагато зусиль, на сміттєзвалища не потраплятиме взагалі ніяких відходів. Є теорія, що усі 100% побутових відходів можна переробляти. Пізніше вони у різний спосіб слугуватимуть людям у вигляді нових матеріалів та палива.

Для прикладу, якби всі сім’ї взяли за правило не змішувати з сміттям хоча б основні види придатних до переробки відходів, то сміттєзвалища стали б на половину меншими.

Тому ми пропонуємо волинянам долучитись до екологічного стилю життя, та взяти участь в нашому проекті «БезСміття». Все, що Вам треба зробити:

1. Максимально відмовитись від щоденного продукування сміття.
2. Сортувати сміття
3. Писати про ваші результати.

Детальні інструкції - після відбору учасників.

Отож, оголошуємо конкурс на участь в проекті «БезСміття». Ми відберемо чотирьох учасників, котрі першими напишуть нам та погодяться на челендж. Протягом двох тижнів учасники проекту отримуватимуть від нас екологічні завдання та житимуть в стилі ««Zero Waste».

Імена учасників оголосимо 4 вересня.

Ми постійно писатимемо про Ваші здобутки та відкриття, аби ще раз довести, що нашу планету можна зробити чистішою.

Мета проекту - популяризація екологічних ідей. Ми хочемо показати, що розділяти сміття та відмовитись від його продукування - легко. Головне, мати натхнення та віру в те, що навіть одна людина може змінити світ на краще.

Отож, пишіть нам на пошту [email protected], та беріть участь у «БезСміття».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ВолиньPost шукає сміливців для участі в проекті «БезСміття»
22 серпень, 2017, 14:00