У Луцьку відбудеться «Jazz Bez»

У Луцьку відбудеться «Jazz Bez»
З 7 по 17 грудня відбудеться ХІІ міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez».

Упродовж фестивалю джазуватиме більше 100 музикантів зі США, Канади, Ізраїлю, Німеччини, Швейцарії, Великобританії, Португалії, Росії, Литви, Польщі та України, повідомляють організатори.

Цього року джаз поєднає 15 міст України та Польщі: Львів, Луцьк, Київ, Харків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Севастополь, Одесу, Перемишль, Люблін, Санок, Новицю, Ярослав та Білосток.

«Jazz Bez» – транскордонний музичний марафон, котрий щороку єднає довкола джазу десятки виконавців та тисячі слухачів із культурних центрів України і Польщі. «Jazz Bez» є найбільш масштабним, тривалим та досвідченим джазовим фестивалем України. Від початку фестивалю у 2001 році у Львові та Перемишлі, джазова федерація розрослася вже на п’ятнадцять міст, відбулися сотні концертів, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали тут перевалила за тисячу.

Родзинкою фестивалю «Jazz Bez» є поєднання максимальної кількості джазових стилів: swing, fusion, bebop, jazz rock, funk, cool, free jazz.

«Jazz Bez» 2012 в Луцьку відбудеться з 7 по 9 грудня у палаці культури міста Луцька, що на вул. Богдана Хмельницького , 1.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: музика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.