Волинський ветеран пояснив, що не такий страшний Голодомор, як його малюють

Волинський ветеран пояснив, що не такий страшний Голодомор, як його малюють
Волинський ветеран на зустрічі з молодими регіоналами заявив, що Голодомор був не таким і страшним, як про нього зараз говорять.

30 листопада активісти Луцької міської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» провели зустріч з головою Волинської обласної ради ветеранів Миколою Капітоненком (на фото), повідомляє прес-служба партійної «молодіжки».

Тема зустрічі, яка тримала понад годину часу - голодомор 1932-1933 років.

Під час зустрічі гість розповів про свою біографію, поділився спогадами не тільки про той страшний час голодомору, але і про події Великої Вітчизняної війни.

В ході розповіді ветеран наголосив на тому що голодомор не скрізь був, з його слів він народився у Донбасі і такого розуміння голодомор не було в підтвердження своїх слів він показував свої дитячі фотографії 1932-1933 років у дитячому садочку, разом із батьками, також показав батьківські фото з плантацій обробітку соняшника.

«Голодомор - це дійсно страшні часи, але такого, як нам зараз розповідають не було, що в сім'ї рідні вбивали рідних...», - зазначив Микола Капітоненко.

Також Микола Іванович показував статті де і яким чином відбувався голодомор, яка кількість людей загинула та інші страшні факти того часу, зазначається у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: історія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для чего, для кого?
Відповісти
Якщо голодомор не торкнувся родини Капітоненка, то це не означає, що він має право заперечувати чи піддавати сумніву слова інших очевидців подій 1932-1933 років. Забагато на себе бере цей чоловік.
Відповісти
..це не "Молоді регіони" - це - молоді неуки. Неможна народитись "у донбасі!". Взагалі абзац про "плантації соняшника" без сліз не прочитаєш.... Тема зустрічі - "голодомор 32-33- років ..." ДЕ???? І якщо він був не скрізь, то це не означає що його не було. О боже, та і Велика Вітчизняна (тобто - друга світова) війна теж НЕ СКРІЗЬ БУЛА !!! Що це за аргумент. Капітоненку ганьба, при усій повазі до його віку. Фото з батьками, дитячий садок, .....це просто маразм. "Молодіжка" - не грайтесь з історією. Вона боляче б`є невігласів.
Відповісти
В регыоналів, і з головою біда і з душею негаразд!Йому про вічне пора думати, а він все бреше, надбавку до пенсії відробляє.
Відповісти
тут справа в наступному: а що може пам"ятати про події 1932-1933 років людина, яка народилася в 1930 р.? Цікаво чи багато з людей пам"ятають себе і все те, що їх отчувало у 2-3 річному віці?
Відповісти
Додам. Якщо Микола Іванович народився у 1930 році, то якої він війни ветеран?
Відповісти
Ветеран НКВС ?
Відповісти
Приблуди ті молоді регіонали. Нехай працювати йдуть, а не фуфлижити на теми Голодомору. Напевне даним постом вони хотіли добитись іншого результату. Крім того, необхідно спитати у "ветерана", в якій сім'ї він виріс, звідки родом батьки та які пости в "вєліком і нєрушимом" вони займали (мало віриться у такі розповідки).
Відповісти
Останні новини
Волинський ветеран пояснив, що не такий страшний Голодомор, як його малюють
03 грудень, 2012, 16:26