На Волині визначились з кандидатами на роботу у Нацполіцію

На Волині визначились з кандидатами на роботу у Нацполіцію
На Волині завершився заключний етап відбору бажаючих працювати у Національній поліції області. Комісія Головного управління визначилася із 25-ма кандидатами на роботу.

Майже 300 анкет бажаючих отримати роботу надійшло на офіційний сайт Головного управління Нацполіції в області. Всім запропонували надіслати необхідні документи, пройти психологічну та медичну комісії, здати заліки із фізичної підготовки, - пише ВРД НТСУ.

Богдан Яйчук має ступінь бакалавра біологічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Проживає в Іваничівському районі. Він давно мріяв стати поліцейським. Вирішив подати документи у відділ оперативного реагування патрульної поліції.

"Для себе трошки займаюся спортом, професійно не займався, але почуваюся у добрій спортивній формі. Думаю, що з цією роботою справлюсь. Хотілося якусь активну роботу – саме тому обрав таку професію", - розповідає хлопець.

Серед бажаючих є і професійні спортсмени, як, скажімо, призерка багатьох всеукраїнських турнірів, майстер спорту з боротьби дзюдо і сумо Ольга Климюк. Каже, що вирішила йти в поліцію, оскільки має активну громадську позицію і хоче змінити нашу країну зсередини.

За словами Юлії Дедович, старшого інспектора з особливих доручень ГУНП в області, пройти відбір і потрапити на заключний етап вдалося не всім.

"Відбулося засідання по молодшому складу – це 53 вакансії, на них є 26 людей. По середньому складу маємо 10 посад і 25 претендентів. Середній склад – це офіцери, тобто, люди з вищою освітою. Це вже на дільничного поліції, інспектора сектору оперативного реагування патрульної поліції", – пояснила Юлія Дедович.

Серед тих, хто потрапив на заключний етап відбору, чимало і колишніх співробітників органів правопорядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.