В охоронних фірмах Волині незаконно працюють «зеки», - прокуратура

В охоронних фірмах Волині незаконно працюють «зеки», - прокуратура
Приватні охоронні структури на Волині іноді протизаконно залучають до охоронної діяльності громадяни, які мають не погашену чи не зняту у встановленому законом порядку судимість.

Про це стало відомо під час перевірки дотримання законодавства приватними охоронними структурами на Волині, повідомили у прокуратурі області.

Окрім цього, на посади охоронників за трудовими договорами приймаються працівники, які не мають належної підготовки та відповідної кваліфікації.

Інколи фірми не мають інформації про стан здоров’я своїх працівників та перебування їх на обліку в органах охорони здоров’я.

Інколи охоронники на роботі не мали на собі знаків належності до конкретної охоронної фірми та відповідних посвідчень працівників.

Прокуратура області виявила непоодинокі порушення у роботі Сектору дозвільної системи ліцензування та державного охоронного нагляду Управління громадської безпеки УМВС України в області.

Посадові особи Сектору не завжди належно контролюють дотримання вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг з охорони власності та громадян та несвоєчасно вживають заходів реагування на виявлені порушення в діяльності ліцензіатів, кажуть у прокуратурі.

За наслідками перевірок додержання в області законодавства про охоронну діяльність органи прокуратури внесли 13 подань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В охоронних фірмах Волині незаконно працюють «зеки», - прокуратура
03 грудень, 2012, 16:59