Відомо, хто очолюватиме бібліотеку імені Олени Пчілки

Відомо, хто очолюватиме бібліотеку імені Олени Пчілки
Вчора, 25 липня, в приміщенні Волинської державної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

Члени комісії одноголосно проголосували за підтримку кандидатури Людмили Стасюк. Про це повідомили у управлінні культури ВОлинської ОДА, - пише «Волинська правда».

Під час засідання комісії розглядалися документи, подані кандидатом на посаду директора Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки щодо відповідності кваліфікаційним вимогам.

Керуючись нормами Закону України «Про культуру» та Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного, комунального закладу культури, що належить до сфери управління, оперативного Управління культури облдержадміністрації, затвердженого наказом управління культури облдержадміністрації від 20 квітня 2017 року № 46, зареєстрованим в Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області 27 квітня 2017 року за № 51/1572, конкурсною комісією було прийнято рішення допустити до участі у другому турі конкурсного добору Людмилу Стасюк.

Людмила Стасюк – директор Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, заслужений працівник культури. Вона народилася в містечку Демидівка Рівненської області. З відзнакою закінчила Київський державний інститут культури. Трудову діяльність розпочала у Волинській обласній науковій бібліотеці. Працювала в обласному управлінні культури, директором Волинської обласної бібліотеки для дітей, заступником директора Волинської обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки. З 30 березня 2001 року – директор Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відомо, хто очолюватиме бібліотеку імені Олени Пчілки
26 липень, 2017, 16:51