Начальник Волинської митниці: авто на іноземних «бляхах» створюють 90% черг на переходах

Начальник Волинської митниці: авто на іноземних «бляхах» створюють 90% черг на переходах
Громадсько-консультативна рада платників податків Волинської області звернеться до Кабміну щодо законодавчого врегулювання проблеми «транзитних» автівок з іноземною реєстрацією.

Про це після засідання ради 26 липня написав на сторінці в Facebook начальник Волинської митниці Віктор Кривіцький.

Посадовець, зокрема зазначив, що питання авто на іноземній реєстрації - болюче для митниці.

«..бо 90% черг на автомобільних переходах створюють саме «транзитники» чи «тимчасовці». Тільки забирають в інспектора час, а в українців – бюджетні ресурси.

Для громадськості питання виявилось теж актуальним – крім черг на кордоні, величезна частка покинутих напризволяще ДТП та постраждалих за участю іноземних «бляшок». Домовились, що разом будемо писати пропозиції Кабміну про внесення змін у законодавство», - повідомив Кривіцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора,,,
Відповісти
То кому там ще не заважають євробляхи?
Коли це закінчиться???
Коли поліція почне працювати і забирати той мотлох на штрафмайданчик?
Ви подивіться, польські машини ввозять білоруси, а керують українці!
Вже навіть поляки зрозуміли, що їх потім чекає і самі той мотлох ввозити не хочуть, через білорусів рєшали вже роблять!

Відповісти
"Бляхи" створюють ДТП, а мажори і не втікають і не приховують це. Скільки аварій вони створювали... хтось покараний? Мігаса всі призабули і не на "блясі" збив хлопця. Хто його покарав?! Це для прикладу....
Люди на так званих "бляхах" вимушені їздити. Всі хочуть з цим боротись але чомусь розмитнення як у європі у кабміну ніхто не вимагає. Бо це ж не вигідно можновладцям...
Відповісти
То зробить нормальне розмитнення ,а не собі в кармани бабла напхали і купили собі тачку! Чого не такі ціни ,як в Європі на машини?Того,Що президент не матиме % від заводу ,Що випускає Ланус і не тікі ..?
Не боюсь в Кривицьконо Машина не "9"?

Відповісти
Не заздріть...
Відповісти
Лучанка згідний з вами!! Яка різниця на яких номерах дтп...нехай зроблять...закон який би дозволяв би розмитнювати ці "бляхи" по 200-300$ і оформлювати нормальні документи на власника який купуе це авто...щоб у разі дтп знаходити людину "власника" цього авто ! Не хочуть робити депутати-черті!!
Відповісти
Жаба давить, що хтось їздить на ланосі за 3000уе, а хтось за ті ж самі гроші на бмв або мерседесі) мотлох кажете? З появою блях пропали хоча б трохи тази і таврольоти, які глохнуть на кожному світлофорі, і викидають диму з себе більше, ніж АЕС за рік.
Відповісти
90% бляхарів возять сігарети, це митникам на руку і шишкі в долі.
Європа реально позбулася металобрухту на колесах ще й гроші отримала за гівно що їздить зара по просторах ітак ЗАСРАНОЇ України.
Відповісти
Роман Батькович! А ви перевіряєте хто возить? Більшість робить доквменти на рік і навіть не виїжджає цією машиною за кордон. "Бляхи" це можливіть взсгалі мати свої колеса. Чому всім так вони стоять в горлі? Чому ніхто не добивається розмитнення як у Європі? Це не нормально що в Україні такі космічні ціни на авто. Люди, невже ви дійсно такі заздісні чи пвстоголові що приуепились до тих "блях".... мабуть тому і наша влада має нас за дурнів. Бо ми думаєм як на зло зробити. Ви можете в Україні купити іномарку за 2 тис $???? Чому розмитнення машини роштує в 3 рази дороще ніж сама машина??? Чому ніхто не вимагає розмитнення за 200$??? Покажіть хоч одного мажора який поніс покарання за дтп на українських номерах.... от вам і відповідь. А сперечатись немає сенсу. Ви мабуть у тролейбусі їздите і заздрите що людина заробила хоч на "бляху" а ви ні. Цікаво якби не дай Бог ви б постраждали в дтп не від "блях" а від звичайного мажора на наших номерах, чи довели б ви його вину. Звичайно ні! От і відповідь. Висновок робіть самі. Український народ обіднів і отупів. Шукає проблему не там!
Відповісти
Україна "засрана" як ви висловилися не "бляхами" а тупими людьми які не вміють мислити в тільки думають аби сусідові гірше зробити. Як можна бути настільки тупим щоб не бачити що проблема не в бляхах а в розмитненні!!! Да на цьому шаленні гроші. Купуйте жигулі з тис $ раз бляхи це мотлох
Відповісти
Зпочатку грамотно писати навчіться, проїдьтесь в мотлосі 2004 року випуску, а потім сядьте в ланос і тоді будете тут виписувати, заздрість от і все, Lanos та Audi одного року, то кусок металу та віп класу авто відповідно.
Відповісти
Це потоібно вирішувати на міжнародному рівні, Заборона таких авто може викликати море незручностей для водіїв з Укр номерами які подорожують за Кордон
Відповісти
потрібно розмитнення вимагати за доступною ціною, а то всі аж скаженіють від ненависті до так званих блях
Відповісти
Нехай ці шматки лайна спочатку дадуть можливість купувати людям хороші авто за нормальні гроші, а вже тоді розказують кому як жити. Якшо для когось їздити на 9-ці чи ланосі це прийнятно, то на здоров`я, от тільки не потрібно вийобуватись до людей, які хочуть почувати себе людьми і їздити на нормальних авто. Бюджетні ресурси забирають в українців? Ви це серйозно? Тобто проблеми не в тупих депутатах, не в дегенеративній владі, не в тотальній корупції, не в мерзотному чиновницькому корпусі, а в людях які купують авто на іноземних номерах?! Повиймайте голови зі своїх анусів і перестаньте вірити чи прислухатись до будь-чого, що висирається з пащек політиків!
Відповісти
на съчет растоможки правы но вы поймите что только 10-17працентов это те люди каторые пересели с ланосов на авто в хорошем техсостоянии а остальные покупают мотлох каторый и сосдает аварийность на дорогах то глохнит то разваливаетца на мходу а за рулем бездупельный водитекль без опыта вождения права купил мотлох купил и корчит из себя опытного вадителя!!!как минимум при въезде авто по такой схеме поляк-беларус и нагод заставит пройти то вот тогда этого гавна станит намного меньше на наших дорогах!
Відповісти
Останні новини
Начальник Волинської митниці: авто на іноземних «бляхах» створюють 90% черг на переходах
27 липень, 2017, 11:16