На луцький фестиваль анімації приїде мультиплікатор з Дніпра

На луцький фестиваль анімації приїде мультиплікатор з Дніпра
Аніматор з Дніпра презентує на фестивалі анімації «Задзеркалля-2017» у Луцьку свої роботи.

Про це інформують у громадській організації «Імаго».

9-10 вересня у Будинку культури та антикафе «Innerspace» відбудеться анімаційний фестиваль «Задзеркалля». Захід організують уже вдруге.
Новим учасником «Задзеркалля» буде Микита Лиськов – мультиплікатор з Дніпра, який займається анімацією більше 10 років.

Митець пропагує авторську некомерційну анімацію, постійно бере участь у кінофестивалях, проводить лекції-кінопокази з історії анімації. Окрім того чоловік організував і проводить заняття в «Школі авторської анімації» у Дніпрі.

Минулого року анімаційний фільм Микити Лиськова «The End» виграв у номінації «Глядацькі симпатії» на фестивалі «Задзеркалля-2016». Окрім того нещодавно його анімаційний фільм «Я купив велосипед» отримав гран-прі фестивалю короткого метру «Де Кіно».

Під час лекції у Луцьку дніпровський аніматор покаже свої фільми, детально розгляне процес їх створення, розповість звідки приходять ідеї і навіщо в сучасній Україні займатися авторською анімацією.
Нагадаємо, участь у фестивалі також візьме український режисер, сценарист та оператор, творець повнометражного фільму-фентезі «Микита Кожум'яка» Манук Депоян.

Довідка: минулого року фестиваль «Задзеркалля» відбувався 8 та 9 жовтня у Волинському академічному обласному театрі ляльок та антикафе «Innerspace».

Участь у заході взяли:
Юрій Коваленко, більше відомий як «Доктор Звук», який озвучував мультфільми «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець», «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та ін.;

Анна Лев (Ганна Левченко) - кіноактриса, теле- і радіоведуча, співачка, режиссер, сценарист, актриса озвучення анімації. Анна Лев озвучувала кількох персонажів мультсеріалу «Сімпсони», зокрема одного з головних героїв мультфільму - Барта Сімпсона. Також актриса дублювала героїв мультсеріалів «Футурама», «Сауз Парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона» і багато інших.

Студія кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» - київська анімаційна студія, яка більше 10 років створює мультфільми.

Володимир Ликов
– креативний продюсер анімаційної студії «Тунгуру» та творець мультсеріалу «Пригоди тельфів», окрім того він створював 2-D анімацію для відомого мультсеріалу «Фіксіки».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.