Подробиці аварії поблизу Рівного: одна особа загинула, п’ятеро травмованих

Подробиці аварії поблизу Рівного: одна особа загинула,  п’ятеро травмованих
На автодорозі Городище-Рівне-Староконстянтинів сталася жахлива аварія в якій зіткнулось три автівки.

Це сталось поблизу села Кустин у Рівненському районі, - пише Рівне Вечірнє.

Слідчі на місці події встановили, що 27-річний рівнянин їхав автомобілем BMW у напрямку Костополя. Поблизу села Кустин він виїхав на зустрічну смугу руху і там де зіткнувся з Citroen Jumpy під керуванням 39-річного мешканця Волині. Після чого автомобіль BMW допустив зіткнення з Chevrolet Lacetti, який рухався у напрямку Рівного. Автівка BMW перекинулась на дах.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що 33-річна рівнянка, яка була пасажиркою BMW, від отриманих травм загинула на місці.

Водія цього транспортного засобу доставили до лікарні зі струсом мозку, забоями та ушкодженнями хребта. Їхній п’ятимісячний син отримав незначні садна та забої, медики надали дитині необхідну допомогу. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Постраждали водій та два пасажири Chevrolet Lacetti. 44-річного водія легковика госпіталізували у реанімацію з політравмою.

46-річну пасажирку доставили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку, а 41-річного рівнянина із забоями після надання медичної допомоги відпустили додому.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування. Усі транспортні засоби доставили на спецмайданчик міста Рівне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подробиці аварії поблизу Рівного: одна особа загинула, п’ятеро травмованих
27 липень, 2017, 14:37