Палицю закликають долучитися до вирішення проблеми ветсанзаводу

Палицю закликають долучитися до вирішення проблеми ветсанзаводу
Було б цілком логічним, аби до вирішення проблеми з ветсанзаводом долучився також голова обласної ради, член президії політради УКРОПу Ігор Палиця, - вважає заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

"В рамках ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Волинській області вирішується питання забезпечення функціонування централізованого водопостачання для мешканців мікрорайону, котрі живуть поруч з ковельським ветсанзаводом", - пише він у Facebook.

За словами посадовця, депутати фракції "УКРОП" у міськраді Ковеля впевнені, що саме від рішень та дій обласних посадовців залежить швидкість розв’язання наболілого ковельського питання.

"Зважаючи на це, мабуть було б цілком логічним та необхідним, аби до вирішення проблеми з ветсанзаводом долучився також Голова обласної ради, член президії політради УКРОПу Ігор Палиця. Як на мене, в усіх представників влади повинні бути нормальні, міцні, робочі стосунки, та усі повинні докласти певних зусиль, аби ліквідувати наслідків діяльності ковельського ветсанзаводу", - додав Кошарук.

"Отож прошу усі зацікавлені сторони включитися у роботу. Але не лише на словах. Спільна ціль – спільні дії. І обов’язково підтримувати їх до кінця, якими б вони були незручними політично. Впевнений, що лише тоді будуть вагомі результати", - висловився посадовець, зауваживши, що потрібно відійти від "банальної критики".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Палицю закликають долучитися до вирішення проблеми ветсанзаводу
27 липень, 2017, 20:30