«Волинь» багато б'є, але програє, - ЗМІ

«Волинь» багато б'є, але програє, - ЗМІ
Гравці луцької «Волині» у 18-му турі Прем'єр-ліги найчастіше били по воротах суперника та здійснили найбільше атак, проте - в кінцевому результаті зазнали поразки.

Статистику матчу опублікували на сайті Football.ua.

Нагадаємо, у 18-му турі «Волинь» у домашньому матчі поступилася одеському «Чорноморцю».

Цікавою виявилася загальна статистика всіх команд-учасниць туру. Так, виявилося, що лучани нанесли найбільше ударів по воротах суперника серед інших клубів Прем'єр-ліги - 20. Навіть донецький «Шахтар» не зумів випередити «хрестоносців».

Варто зауважити, що й за кількістю атак лучани теж - перші. Вони 121 раз спробували забити «Чорноморцю». Тоді як дніпропетровський «Дніпро», який посів друге місце за цим показником, робив це лише 101 раз.

Щодо індивідуальних досягнень «хрестоносців», то в переліку гравців, які виходили переможцями з боротьби за м'яч, опинився форвард Даніель Суботич. На його рахунку - 18 вдалих єдиноборств.

А от півзахисник Ерік Бікфалві відзначився зі знаком «мінус». Він зайняв четверте місце серед футболістів, які найчастіше втрачали м'яча в боротьбі. Так, він зробив це 25 разів. Щоправда, від володаря першої сходинки він відстає добряче, бо Антон Шиндер з сімферопольської «Таврії» втрачав шкіряну кулю 31 раз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЛУчше чаще бить. Молодцы "Волянки"! Так держать!
Відповісти
точнее "Волыняки"...клята косоокість :)
Відповісти