У Луцьку пройшов конкурс краси «Княгиня Волині». ФОТО

У Луцьку пройшов конкурс краси «Княгиня Волині». ФОТО
У Луцьку відбувся конкурс краси «Княгиня Волині», дві переможниці якого будуть представляти місто та Волинську область на Національному конкурсі краси «Княгиня України 2012».

Конкурс краси відбувся 1 грудня в луцькому фотоцентрі «Фуджі-Експрес», повідомили організатори.

Оргкомітет конкурсу краси «Княгиня Волині 2012» начолі з Ігорем Бородавіним у цьому році вирішив провести конкурс в «закритому режимі» - без глядачів. Як зазначив голова оргкомітету, метою організаторів було не заробити гроші на глядачах та спонсорах під час заходу, а в спокійній обстановці вибрати тих, хто буде достойно представити нашу область і наше місто на Національному конкурсі краси «Княгиня України 2012».

Національний конкурс краси «Княгиня України 2012» відбудеться 15 грудня 2012 року в Чернігові.

Конкурсу передував кастинг, в якому взяли участь 24 волинянки. Більшість з них займаються в модельних школах та вже приймали участь у таких заходах. Запрошення на фінал конкурсу отримали 11 дівчат.

Щоправда через особисті обставини троє дівчат не змогли взяти участь в конкурс, тому змагалися вісім учасниць.

Учасниці змагалися у трьох конкурсах - представлення, вміння дефілювати у сукнях, а також конкурсі купальників.

За результатами трьох конкурсів титул «Княгиня Волині 2012» виборола модель Діна Лоза.
Діна Лоза
Діна Лоза

Звання «Княжна Луцька 2012» отримала Олена Марунська, яка свого часу перемогла у фотоконкурсі «Чарівна лучаночка 2012».
Олена Марунська
Олена Марунська

«Першою Віце-Княгинею Волині» стала Ілона Росоловська.

За результатами конкурсу «Княгиня Волині 2012» та «Княжна Луцька 2012» будуть представляти місто та область на Національному конкурсі краси «Княгиня України 2012» що відбудеться 15 грудня 2012 року в Чернігові.








































В журі конкурсу цього року були запрошені власник школи-студії мистецьтва макіяжу «Гармонія Краси» Інна Панько, заступник директора ТзОВ «Краяни-Волинь» Валентина Войціцька, фотокореспондент Волинської облдержадміністрації Юрій Срібний, директор РА «Еліанс» Людмила Бородавіна, директор фотоцентру «Фуджі-Експрес» Сергій Софлюк, засновник та видавець журналу «Ваше весілля» Олена Кіц, помічник директора ТзОВ «Флагман» Ігор Куриця, журналіст інтернет-видання «Волинські новини» Юлія Шрамко.

Оргкомітет конкурсу краси «Княгиня Волині 2012» висловлюе подяку партнерам заходу : Фотоцентру «Фуджі-Експрес»,туристичній компанії «Карнавал-Тур» та Весільному салону «Стиль-Новія»,офіційному представнику ТМ «Maxima».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одружусь одразу на всіх!!!)Гарні дівчата!
Відповісти
Ілончик,ти СУПЕР!Отримати дві корони на конкурсах краси за один рік це чогось варте:)
Відповісти
Скоро у підїздах будуть конкурси краси проводити:)
Відповісти
Ну от №6 що там робила? :(
Відповісти

дівчата супер, але організатори реально тупанули - фото дівчаток в купальниках в недолугому офісі виглядає негарно (м'яко кажучи).
навіть трохи шкода учасниць. я б на місці батьків їх сюди не пустив - убого.
Відповісти
Пане Володимир,а наш совдеповський драмтеатр с опшарпаними та поламаними кріслами виглядає не убого???Ви чули,що про нього кажуть приїзжі артисти?:)))На будь якому конкурсі краси дівчат вибирає журі,а не глядачі.А на глядачах організатори заробляють гроші:)На цьому конкурсі було журі,були гарні дівчата.А те шо таких як ви не запросили,то це вже ваша проблема:)))Бажаю дівчаткам-учасницям успіхів,особливо тим,хто поїде від нашої області на Княгиню України...
Відповісти
Шановні Хю Хефнер,Playboyчик та ВолодимиР!Те що провели такий гарний конкурс,це правильно.Ви подивіться на щасливі обличчя дівчат-учасниць.Чи можете ви сказати,що ваші дружини часто бувають такими щасливими?Ви добре,якщо не забудете їм раз в рік на 8 березня квіти подарувати:)А деякі з вас і цього зробити не можуть:)Своїми недолугими коментарями ви перш за все ображаєте нажаль самих себе:)А дівчатка дійсно дуже гарні.Я теж як і Юля бажаю їм успіхів.
Відповісти
Дівчата,не читайте тупі коменти таких лузерів як Хю Хефнер,Playboyчик та ВолодимиР.Їх напевно жаба давить,а може хворі на всю голову:)Ми вас любимо і в вас віримо.Від усіх СПРАВЖНІХ чоловіків Волині бажаю переможницям успішного виступу на Княгині України!!!
Відповісти
№5 найгарячіша штучка
Відповісти
№3 на мою думка сама гарна..хоча всі дівчата звісно були на висоті
Відповісти
Як №1 могла перемогти? там є набагато кращі!
Відповісти
5 супер
Відповісти
купальники на такому фоні - відверте полісся
Відповісти
Вова,може ти не знаєш,а ми і живем на Поліссі:)))
Відповісти
Лялю, до Полісся ще їхати і їхати - візьми атлас і уважно подивися :Р . Хоча, може ти й з Полісся:))).
Відповісти
Ось посиланнячко, щоб не бути голослівним:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/14/Map_of_Ukrainian_dialects.png
Відповісти
дівчата Волині- мені здається,є набагато гарніші, а то якісь "приєзджі" беруть участь. №1-гарннеька, я б сказала,без корони їй ще краще
Відповісти
Читачка,таким як ви завжди шось не так:)То сонце не там стирчить,то вітер не там дме.Може самі спробуєте хоча б шось в своєму житті зробити???А ми потім усі разом це обгадимо:)))
Відповісти
№№ 4,5,6 - за фигурой следить не пробовали? Или это конкурс без кастинга, или уже совсем приглашать некого, или он такой престижный, что никто не хотел участвовать?
Відповісти
VSC, дурні думки буваєть в усіх,але розумні люди їх не висказують:)
Відповісти
Согласен. Но если внешние данные ЯВНО не тянут на стандарты и критерии, и конкурс больше походит на кухонный междусобойчик, то умные люди не будут приглашать прессу и светит своими явными ляпами и просчетами. Ну, конечно, если они умные. А если уж "мы" добиваемся освещение во СМИ, то "держите удар". Критические отзывы - это расплата за публичность.
Відповісти
Шановний VSC!Нажаль з такими людьми як ви сперечатися немає сенсу.Як правило це люди,які у своєму житті нічого путнього самі не зробили,а тільки увесь час заздрили іншим та робили усілякі їм пакості.Я б хотів спочатку подивитись як ви хоча б щось в своєму житті зробили.Думаю,що похвастатись вам точно нема чим:)Та й щось мені підказує,що в житті ви явно не красень:)))До речі,ви виявляеться повний нуль в питаннях проведення таких заходів:)Це для моделей є стандартні параметри 90-60-90.Для учасниць конкурсів краси таких параметрів ніколи не існувало:)Хоча б інколи читайте пресу:)По друге,про які ляпи та прорахунки ви тут пишете???Ви що, були на конкурсі?:)Ви бачили як все відбувалося?Моєї доньки знайома була на конкурсі,і як не дивно їй сподобалось:)Сказала що організатори створили дівчатам прекрасні умови.Може вам ще й переможниці не подобаються???:)Бідна ви людина...
Відповісти
:))))))))))) Маленький, плюгавенький, косоглазый нищий. Каждый день сижу по собором на театральной, ловлю шаровой вай-фай на своем Ай-паде для того, чтобы писать всякие гадости про успешных и красивых. Особенно повеселил пассаж, про дочку знакомой, которой все очень понравилось, про критерии, которых НИКОГДА не существовало. Прессу читаю, поверьте, уж что-что, а читать я люблю, делаю это всю жизнь. Победительница вполне соответствует критериям. Я про участниц и сам конкурс высказался критично. Где-то на уровне "Красавица нашего подъезда" и состав соответствующий.
Відповісти
VSC,а ти і вправду тормоз:)))))))Ти хоч читаєш шо тобі люди пишуть чи тільки милуєшся своїми тупими коментарями?:)Як би ти пресу хоч інколи читав,то б такі бездарні коменти не писав.А ще я б дуже хотів побачити твою дружину:)І перше питання яке я б їй задав: "Як вона з таким тормозом живе?":)))Але я дуже сумніваюся,що є жінка яка в здравому розумі за таке чудо вийде:)))))))
Відповісти
VSC,цікаво б було побачити такого "красеня" як ви:)))Чи слабо:)А ми б усі разом посміялися:)Думаю що ви б не тільки на"Красавца нашего подъезда",а й на "Красавца нашего подвала" б не потягнули:)))Нікчема...
Відповісти
:))))))))))))))))+1000:)))
Відповісти
Родила царица в ночь
и не сына, и не дочь,
не утёнка, не лягушку,
не неведому зверушку,
не сурка и не хорька,
не директора ларька,
не селёдку и не шпроты,
не десантников две роты,
не перила от балкона
и не водки три флакона,
и не ниточек клубочек,
а воняющий комочек,
у неё с недавних пор
был ужаснейший запор!
Так и появился на свет VSC:)
Відповісти
Гарні дівчата!!!Гарний конкурс!Переможницям бажаю успіхів на всеукраїнських конкурсах.А для таких як Хю Хефнер,Playboyчик, ВолодимиР та VSC є одна хороша українська приказка: "Якщо розуму нема,то і ніде не купиш":)
Відповісти
Оленочка,ти прям хорошулічка)))Вітаю!!!
Відповісти
А мені дівчата сподобались.Кожна по своєму дуже гарна.Може колись і в нас в Маневичах такий конкурс проведуть.Я б пішов подивитись.І я згоден з Фанатом ФК Волинь,що наші волинські дівчата найгарніші в Україні.
Відповісти
Гарні дівки, але не всі. В нас на хвермі є теж такі дужі. А ті худі вони геть нікому не потрібні. Самі гарні чверта пята та шоста, чекамо на нашій хвермі.
Відповісти
Хіба це так княгині? На поліссі в селах кращі.
Відповісти
Може свою красуню покажеш,а ми всі поржем:)
Відповісти
Шкода, фотограф не всіх зловив (або не всі фото виклав) на конкурсі купальників:(. Я віддав би свій голос за №4.
Відповісти
гарно посміялися, це що камеді клаб чи якийсь приватний КВН, але чому вони у білизні ??????
Відповісти
випадково натрапила,ви читати вмієте???:)Якщо да,то в статті все написано:)))
Відповісти
Гарні дівчата.Я згоден з Фанатом Волині.А VSC і вправду тормоз:)
Відповісти
У деяких дівчат на голові просто ЖАХ!На конкурсах такого бути не може,невже важко вимити волосся?!
Відповісти
Номер один супер ))) Лучше всех была умничка )))) и талия хорошая и внешне ахуенна ))) умничка Динка )))
Відповісти
Слушайте если вам что то не нравится то ищите себе баб в селе ))) Я щитаю что все девушки очень красивые но самая лучшая эта был номер 1 ))) Вот девочки берите пример с нее ))) Красивая, умная, привлекательная девушка )))А другие красивые но не на столько как номер 1 ))) Динуль ты супер будь такой же какой ты есть ))) Люблю тебя )))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пройшов конкурс краси «Княгиня Волині». ФОТО
04 грудень, 2012, 13:17