На Волині записали відеозвернення до Гройсмана через госпітальні округи

На Волині записали відеозвернення до Гройсмана через госпітальні округи
Депутат Верховної Ради Ігор Гузь разом колишнім міністром охорони здоров’я Миколою Поліщуком, лікарями Володимира-Волинського та Любомльського і Шацького районів звернулися до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана пришвидшити процес створення на Волині госпітальних округів.

Про це повідомили у прес-службі народного депутата.

«І не 3, як пропонує ОДА, а, як мінімум, 6 із додатковими - у Любомлі, Володимирі та Камені-Каширському. Наголошую ще раз – 3 госпітальні округи для нашої області – ЗАМАЛО! Жителі віддалених сіл не можуть отримати належної медичної допомоги. Це – неправильно!» - наголосив нардеп.

У свою чергу, Микола Поліщук навів низку аргументів на користь створення у Любомлі госпітального округу : «По-перше: це 57 тис. населення; по-друге: 20 тис. людей перетинають кордон щорічно; по-третє: 200 тис. людей відпочивають у зоні Світязьких озер. А це - велика кількість людей, яка завжди може потребувати невідкладної допомоги. Лікарня працює і розміщена поблизу траси, має сучасне обладнання. У лікарні є все необхідне для надання, як невідкладної медичної допомоги, так і планової...».

«Рішення обласної ради одноголосне про створення госпітального округу на базі нашої лікарні», - підкреслив генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів Володимир Дибель.

«Звертаюся від імені всіх жителів міста. У нашій лікарні працює майже тисяча людей. Ми надаємо допомогу за 45-ти лікарськими спеціальностями, враховуючи хорошу матеріальну базу. Вважаємо, що можемо бути великопрофільною лікарнею, як центр Володимир-Волинського госпітального округу!» - підкреслив головний лікар Володимир-Волинського ТМО Олександр Клачук.

«Ми не бунтуємо, а просто переконуємо Вас. Чекаємо на рішення уряду!», - резюмував Ігор Гузь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага - Гройсман так взяв, вмикнув і подивився :) Скільки вже той Гузь буде піаритись і зображати з себе бурну діяльність? Може воно й правильно про округи, но бачити того Гузя гидко!
Відповісти
найкращий спосіб зруйнувати будь-яку медицину в Неньці!
Відповісти
Останні новини
На Волині записали відеозвернення до Гройсмана через госпітальні округи
29 липень, 2017, 09:00