14-та бригада: показали, як зберігають їжу для бійців

14-та бригада: показали, як зберігають їжу для бійців
На базі одного з підрозділів військової частини 14-ої окремої механізованої бригади показали, як готують та зберігають їжу для бійців.

Про це повідомила прес-служба 14-ої бригади.

«На базі одного з підрозділів нашої військової частини було проведено інструкторсько-методичне заняття з організації тилового забезпечення ротних-опорних та взводно-опорних пунктів, які проходили під керівництвом начальника групи тилу оперативно-тактичного угрупування «Луганськ». До занять були залучені заступники командирів батальйонів (дивізіонів) з тилу та начальники продовольчих служб військових частин, що входять до складу військ ОТУ «Луганськ», - пише прес-служба.


Особливу увагу приділили харчуванню військовослужбовців. Присутні на заняттях мали змогу подивитися, як організовано зберігання продуктів харчування, місця приготування та прийому їжі.

«Для зберігання харчів в підрозділі є холодильники та морозильні камери, а пункти приготування їжі обладнанні в бліндажах, де температура повітря значно нижча, що дозволяє кухарям працювати в більш комфортних умовах і довше зберігати продукти.
Щоденна ефективна робота системи тилового забезпечення військової частини на рівні рота-батальйон-бригада, які діють у нас злагоджено, дала свій позитивний результат: процес організації харчування військовослужбовців на передовій в підрозділах нашої бригади визнаний відмінним! Представники тилової служби ОТУ «Луганськ» подякували командиру підрозділу, де проходили заняття, за вміле ведення ротного господарства.
Наші бійці смачно й якісно їдять! А це одна зі складових успішного виконання солдатом свого обов’язку. Бо ж відомо: ситий солдат – хороший солдат! Всі побутові умови: літні душі, баня, вмивальники, альтанки, капличка зроблені вмілими руками наших бійців. Виявляється і в лісі на передовій можна мати хороші умови», - йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: 14 бригада
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
14-та бригада: показали, як зберігають їжу для бійців
29 липень, 2017, 16:50