Волонтери просять лучан прихистити на деякий час сім'ї загиблих бійців

Волонтери просять лучан прихистити на деякий час сім'ї загиблих бійців
У Луцьку волонтери просять небайдужих жителів міста приютити у себе сім'ї загиблих військовослужбовців на період проведення фестивалю «Бандерштат». Адже багато із них приїдуть здалеку, та не мають де зупинитись.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав волонтер проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

«Шановні друзі, волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) організовує вже ІІІ заїзд і готує в Луцьку на 4-6 липня для дітей Небесного Легіону та для їхніх мам цікаве дозвілля, арт-терапію, психологічну реабілітацію та іншу насичену 3-ох денну програму під час проведення Бандерштату. Ми хочемо запросити сім'ї на ці дати не тільки з рідної Волині! А для того, щоб мами з дітками приїхали здалека та змогли побувати на нашому з*їзді та патріотичному фестивалі – потребуємо i вашого сприяння у нічлігах», - пише волонтер.

«Відгукніться, будь ласка, у коментарях під даним постом, хто б міг би взяти на нічліг до себе додому упродовж даного періоду, і вкажіть яку кількість осіб, і в які конкретні дати ми можемо до вас направити. Гадаю, у багатьох із вас, як і в мене, знайдеться як мінімум одна кімнатка з ліжком чи диваном, теплий душ, горнятко чаю і щось до чаю та щира луцька гостинність. Всі інші деталі – пишіть у приват по Фб (я зараз не в Україні)», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми можемо.2-3 особи
дата будь-яка
Відповісти
Останні новини
Волонтери просять лучан прихистити на деякий час сім'ї загиблих бійців
29 липень, 2017, 17:57