М'ясо та морепродукти: що презентував «Patio di Fiori» на фестивалі їжі

М'ясо та морепродукти: що презентував «Patio di Fiori» на фестивалі їжі
Ресторан високої кухні «Patio di Fiori», який підпалили у понеділок 24 липня, працює далі і представив свої страви на «Lutsk food fest»: Італійський дворик.

«Ми організовували свою участь у фесті ще до того, як сталася пожежа. І коли ми оговталися після пожежі - то навіть не сумнівалися, що треба їхати на фестиваль!» - цитує керуючу комплексом «Patio di Fiori» Юлію Барковську Волинь24.

ЧИТАТИ УСЕ ПРО ПІДПАЛ PATIO DI FIORI


«Адже в нас є хороший персонал. І багато людей - наших гостей - нас люблять і хочуть далі бачити нас "в строю". Так, поки що ми не маємо змоги запросити їх в ресторан. Але ми працюємо, ми тут. Ми не здалися. Ця ситуація робить нас тільки сильнішими», - додала керуюча комплексом.

На «Lutsk food fest» ресторан «Patio di Fiori» пропонує відвідувачам спробувати морепродукти, зокрема, устриці, креветки, восьминоги, тунець, а також м’ясо, наприклад, свинні ребра з грильованою кукурудзою.

Цікаво, що своє місце на фесті працівники ресторану показово оформили вогнегасниками. "Це аби всім продемонструвати, що ми тепер готові до всіляких несподіванок на всі сто" - пояснила, посміхаючись, Юлія Барковська.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
М'ясо та морепродукти: що презентував «Patio di Fiori» на фестивалі їжі
29 липень, 2017, 18:09