Делікатеси та піаніст: чим пригощає та дивує шостий «Lutsk Food Fest»

Делікатеси та піаніст: чим пригощає та дивує шостий «Lutsk Food Fest»
У Луцьку гучно та смачно триває перший день шостого гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest: Італійський дворик». На подвір’ї стародавнього замку Любарта людно: тут залюбки частують смаколиками та з радістю куштують страви на будь-який смак.

Попри гарячий день на фестивальному подвір’ї гамірно, а до замку постійно прямують лучани та гості міста із метою спробувати чогось смачного. І хоч організатори анонсували шостий гастрофест як «Італійський дворик», страви до смаку для себе могли знайти не лише прихильники італійської кухні.



В приємній атмосфері, зручно вмостившись за столиком, фестивальники залюбки частувалися: м'ясо на будь-який смак, вишукані солодощі, делікатесні сири, просто надзвичайно апетитні морепродукти, а на додачі - смачні вина, наливки та охолоджуючі напої. Окрім власне страв, можна було придбати й гастрономічні додатки, як-от різноманітні топінги.



Частували гостей фестивалю й вишуканими напоями: генеральний партнер дійства «Fragolino Novellina» організував розіграш шампанського, кальян, а у самому розпалі свята влаштував справжнє –шоу-дегустацію із величезними коктейлями. Зрештою, завдяки розіграшам чимало гостей ішли з фестивалю з подарунками, залюбки фотографуючись із мімами в оригінальній фотозоні «Fragolino Novellina». До слова, фотозона в італійському стилі діяла й біля стіни замку.



Гості фестивалю після дегустацій мали змогу одразу ж попрацювати над зайвими калоріями: для них влаштували майстер-класи із зумби та сальси. І якщо другий танок в основному «запалювали» дорослі пари, то зумбу залюбки підтанцьовували дітлахи, яким охоче плескали глядачі.



Не залишив байдужими фестивальників й виступ піаніста Мікаела Гюлазяна, з-під пальців якого звучали дивовижні мелодії – не обійшлося без класичної музики та сучасних хітів. Тож під сценою зібралося чимало поціновувачів прекрасного.



Широкий спектр розваг забезпечили для фестивальної малечі - тут тобі і боді-арт, і чимало настільних ігор, і біо-тату хною тощо. Деякі ж діти просто бавилися з тюками соломи, які були розставлені як імпровізовані лавочки.



Зрештою, у програмі фестивалю знайти для себе цікаве міг кожен: тут облаштована вже традиційна спікер-зона, показ модельного агентства, виступи ді-джеїв та конкурси.

Вишенькою на торті першого дня стане виступ відомих гумористів - учасників Ліги сміху команди Weekend. Програма триватиме до 21-ої вечора.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розпиття алкоголю в закладі культури?Поруч з руїнами церкви?І це ви вважаєте круто???До речі дегустації алкоголю офіційно заборонені.Але хіба в нас мерія чи облдержадміністрація дотримуються законів?:)Скоро наш замок в туристів буде асоціюватися не як памятка архітектури,а як банальна харчевня.
Відповісти