Шацький національний парк може очолити колишній регіонал

Шацький національний парк може очолити колишній регіонал
У прямому ефірі «Запитай у депутата» на волинському телеканалі «Аверс» піднімалось питання щодо достовірності чуток про те, що екс-голова Шацької РДА Володимир Найда має очолити чи зайняти одну з керівних посад у Шацькому національному природному парку.

Гостем випуску програми 29-го липня став народний депутат Ігор Гузь, - повідомляє Кордон.

«Є інформація, що Шацький національний парк хоче забрати колишній регіонал – це екс-голова Шацької РДА Володимир Найда. Чи відомо вам щось про це?»,- таке питання прозвучало в ефірі від телеглядачки Віри.

На що народний обранець відповів, що чув про це. Й наразі Володимир Найда чи вже оформлений, чи ще оформляється в Шацький національний парк, і фактично буде таким собі «негласним» керівником цієї структури».

«На роботі буде працювати, на тій чи іншій посаді. Не знаю, говорять про те, що він уже заступник, чи там якийсь керівник відділу… Перевірю це у неділю, але вже фактично він на роботі. Тобто такий «негласний кардинал», який буде займатися тими чи іншими питаннями» – зазначив депутат.

Нардеп також додав, що піднімав питання про Романа Микитюка (регіонала, колишнього керівника Волинської митниці), про Богдана Колісника (у минулому депутата Волинської облради, начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства), щоб не допустити їх до впливових ланок відповідних структур.

Тож, якщо інформація щодо Найди підтвердиться, то Ігор Гузь буде ініціювати позицію, що таким людям не місце в Шацькому національному парку.

«За паном Найдою є дуже багато ще незакритих справ. До речі, ще президент Кучма звільнив його із посади голови РДА, власне, за багато різного роду порушень. Тому приїдьте у Шацький район, отак поспілкуйтеся негласно, вам розкажуть що робилося. Вважаю, що це не робота: в будь-які структури повертати ярих регіоналів», – зауважив політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нац.парк це вже буде його третя"ходка". Краще поставте начальником поліції, тому що ще там нерозквітли таланти п. Найди.По чому така честь?
Відповісти