Волонтерка збентежена тим, скільки бруду на Запотоцького ллють «відкликанці»

Волонтерка збентежена тим, скільки бруду на Запотоцького ллють «відкликанці»
Депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький, який очолив ініціативну групу з відкликання п’ятьох обранців, потрапив під шквал критики «відкликанців» і тих, хто взявся їх захищати. Ну, як «критики»… Радше прискіпувань і дорікань.

Пригадують йому голосування за заборону пересувних цирків (це рішення, як відомо, суд пізніше визнав незаконним), дорікають, що обіцяв не підтримувати Юлію Вусенко, пригадуючи розмову у лікарняній палаті.

Але найчастіше критика в бік Артема Запотоцького апелює до його фізичної вади. Той, як відомо, пересувається на інвалідному візку після поранення кулею снайпера у лютому 2014 на вулиці Інститутській у Києві. Опоненти-«відкликанці» кажуть: «Служиш тому, хто посадив тебе в інвалідне крісло», а то й взагалі погрожують «набити морду, але після того, як вилікуєшся».

Цікаво, що в устах різних людей докори звучать на диво схоже (таке враження, ніби усі отримали однаковий темник під назвою «Що поганого можна сказати про Запотоцького»). Євгеній Ткачук, Аркадій Соломатін, Костянтин Петрочук, Олександр Козлюк, Сергій Була на сесіях, ефірах «Аверсу» і повідомленнях в інтернеті повторюють ці тези, як мантру.

Відомі люди Волині висловилися про Артема Запотоцького і про те, як вони розцінюють закиди на його адресу.

Зокрема, волонтерка Наталія Попова каже: «Артем – справжній герой! Я вперше побачила його в Києві, у лікарні швидкої допомоги, куди Артема у важкому стані доставили з Майдану одразу після поранення. Артем переніс в Україні за 2 тижні 5 операцій. У критичному стані разом із 9-ма важкопораненими майданівцями мені вдалося відправити його в Ізраїль на лікування».


ЧИТАТИ ХТО І ЯК ПІДТРИМАВ АРТЕМА ЗАПОТОЦЬКОГО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Справедливий депутат Луцької міської ради Артем Запотоцький постраждав за ідеали Майдану. Але ми дожили до такого часу про який писав Маркс: "Капітал боїться відсутності прибутку або дуже маленького прибутку, як природа боїться порожнечі. Але раз є в наявності достатній прибуток, капітал стає сміливим. Забезпечте 10 відсотків, і капітал згоден на всяке вживання, при 20 відсотках він стає жвавим, при 50 відсотках позитивно готовий зламати собі голову, при 100 відсотках він зневажає всі людські закони, при 300 відсотках немає такого злочину, на який він не ризикнув би, хоч би під страхом шибениці". Це їх (Євгеній Ткачук, Аркадій Соломатін, Костянтин Петрочук, Олександр Козлюк, Сергій Була)стосується.
Відповісти
Останні новини
Волонтерка збентежена тим, скільки бруду на Запотоцького ллють «відкликанці»
30 липень, 2017, 20:22