Чоловік назвався міліціонером і видурив 5 тисяч гривень

Чоловік назвався міліціонером і видурив 5 тисяч гривень
Волинянин став жертвою шахрая, котрий назвався міліціонером і вимагав перерахувати гроші за нібито звільнення з відділку сина за скоєння ДТП.

Потерпілим виявився житель хутора Підлісне Самари-Оріховської сільської ради Ратнівського району,пише газета Волинь-нова.

Невідомий зателефонував до чоловіка і, назвавшись працівником міліції, повідомив, що його син скоїв ДТП і перебуває у райвідділі. Потім додав, що проблему можна залагодити, якщо на вказаний банківський рахунок перерахувати 5 тисяч гривень.

За інформацією в. о. першого заступника начальника — начальника слідчого відділення райвідділу майора міліції Володимира Каноніка, батько, перебуваючи в стресовому стані, перерахував необхідну суму. Приїхавши в Ратне, доповів міліції, що їхню вимогу виконав і хоче забрати сина додому.

Цим правоохоронці були вкрай здивовані. Адже хлопця в них не було і ДТП, як з'ясувалося, він не скоював. Стало зрозумілим, що пенсіонера обманули.

За словами Володимира Каноніка, правоохоронці оперативно вжили заходів для блокування банківського рахунку, на який мали піти гроші. Зловмисника — жителя Київської області — знайшли уже за три доби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік назвався міліціонером і видурив 5 тисяч гривень
04 грудень, 2012, 15:38