Тиждень у Шацьку: крадіжки, аварії та скарги на гучну музику

Тиждень у Шацьку: крадіжки, аварії та скарги на гучну музику
З 20 по 25 липня в Шацьке відділення поліції надійшла рекордна кількість звернень про правопорушення і пригоди – 76.

За цей період у районі померло 5 осіб – у Шацьку, Піщі, Ростані і Пулемці, - пише Район.Шацьк.

Гаряча пора для поліцейських пов’язана з розпалом курортного сезону на Шацьких озерах. Істотно зросла кількість звернень про крадіжки, шахрайство, гучну нічну музику в закладах відпочинку та повідомлень про ДТП.

4 рази громадяни зверталися в поліцію зі скаргами на те, що в барах, кафе і громадських місцях Світязя лунає голосна музика в нічну пору.

20 липня в Шацьку, біля озера, невідомі особи побили чоловіка і забрали з собою його дружину. Чоловік заявив про інцидент у поліцію, але згодом повідомив, що з дружиною помирився і конфлікту більше немає.

Цього ж дня о 2:00 в лісі поблизу Шацька заблукав громадянин Н. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він не зміг пояснити, в якому саме місці перебуває, тому знаходити шлях додому довелося самому.

В Світязі поліцейські шукали також молодого чоловіка, який, випивши пива, перестав орієнтуватися на місцевості, та 4-річну дитину. Пошуки закінчилися успішно.

Двоє відпочивальників вкотре стали жертвами шахраїв. Один начебто за оренду житла в Світязі перерахував на рахунок шахрая 1000 грн., інший – 1100 грн. В селі ж ні «здавача» житла, ні вказаної адреси не виявилося, не відповідали і телефони, з яких телефонували шахраї.

4 рази повідомляли в поліцію про крадіжку майна. В селі Світязь з сумки ковельчанина вкрали мобільний телефон вартістю 3 500 грн.; з автомобіля жителя міста Володимир-Волинський – документи на авто, банківські картки та кошти в сумі 1800 грн.; з автомобіля жительки Рівненської області – 1900 доларів та 34 000 грн. В урочищі Гряда в мешканця міста Рівне вкрали мобільний телефон.

Впродовж тижня поліцейським 4 раз повідомляли про ДТП: на виїзді з Шацька зіткнулися два авто, потерпілих немає; житель смт Шацьк наїхав на придорожнє дерево, потерпілих немає. В двох аваріях постраждали люди. На дорозі сполученням урочище Гряда – село Пульмо водій здійснив наїзд на дитину, 2000 року народження, родом із Львівщини. Дівчинку, яка в аварії травмувала ногу, не госпіталізовували. В селі Світязь у ДТП також постраждала дитина, 2009 року народження – обійшлося все забоєм голови та синцем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тиждень у Шацьку: крадіжки, аварії та скарги на гучну музику
31 липень, 2017, 05:05